*

  • ucz markalı ucuzluk marketlerinin eski sahibi mehmet fatih saraç'ın zengin semtlerde kuracağı, app üzerinden verilen siparişle eve ürün getiren market modeli. sanırım getir.com'a rakip olacak.

    ilk şubesini batı ataşehir'de açmış bile.
  • getir.com bunun yanında ne ki? batı ataşehir gibi macro center'dan carrefoursa gurmelerden migroslardan geçilmeyen bir yerde aynı ürünleri onlardan daha ucuza dakikalar içerisinde eve servis yapan bir uygulama. getir.com'da ki fahiş fiyatlarla karşılaştırılmamalı bile bence. şuan sanırım sadece pilot bölgede kullanılıyor. fiyatlarını, hızlarını ve kalitelerini korurlarsa ve yayılırlarsa rakipleriyle bambaşka bir sektör oluşabilir
  • ilk siparişimi az önce elime aldığım uygulama. teslimat ücreti istemediği gibi fiyatlar sıradan bir markette ödeyeceğiniz kadar, gayet uygun. bu şartlar altında eve teslim uygulamalar içinde kesinlikle ilk tercih olacaktır bundan sonra benim için.
  • faaliyetlerine son vermeyip yenilenme aşamasına giren oluşum bugün müşteri hizmetlerinden arayıp ilk müşterilerimizden olduğunuz için size haber vermek istedik yenileniyoruz döndüğümüzde sizin gibi ilk müşterilerimize hediyelerimiz olacak diyip uygulamadaki adresin teyidini aldılar

    getir gibi soyguncu bi oluşum varken yenilendikten sonra yaygınlaşıp piyasayı domine etmelerini istiyorum adres teyidinden de bir hediye gelirse editlerim *
  • anladığım kadarıyla bu böyle evde şu eksik bu eksik deyip de küçük siparişler için değil bayağı bayağı büyük market alışverişi için kullanılacak bir yer.

    davet kodu buldum ve denedim. ilk deneyimim hızlı ve kolay oldu. hayırlı olsun diyoruz.
  • davet kodu bulup teste hemen katıldım ve denedim tabi… ben tek bir konudan bahsedicem, sebze ve meyveler aşırı iyi geldi! benim online market alışverişi yapmamamın en büyük sebebi meyveyi sebzeyi seçemiyorsun, ezik büzük kötü geliyor siparişler ve paran ziyan oluyor. en sonunda illa markete gidip kendin seçiyorsun meyveni sebzeni. istegelsin beni bu konuda şaşırttı. o kadar taze ve o kadar düzgün paketlenmiş halde geldi ki sebze meyveler, umarım hep böyle kalırlar da artık markete gitmek zorunda kalmam.
  • bir denicez bakalim nasil bir seymis. sonuclar burada olacak.
  • dün gece reklamda görüp hemen indirdiğim ve bugün ilk siparişimi verdiğim app. saat 10 da teslim tercihinde bulundum ve aldığım tüm ürünler güzelce paketlenmiş olarak saat tam 10 da kapımda oldu. güzel bir hizmet ve market fiyatları ile birebir aynı tutarda. bu iş yürür gider.
  • getir'e rakip berbat bir uygulama bide utanmadan 60 lira sipariş limiti koymuşlar anında sildim uygulamayı.
  • ilk siparişe özel 20 tl indirim sunan (60 tl sipariş sınırı var), sipariş verirken belirli bir saat aralığın seçildiği, belirtilen saate uygun şekilde siparişin geldiği, 8 mart dünya kadınlar gününde ilk siparişimi verdiğim ve siparişimin yanında ince bir davranış olarak çiçek getiren başarılı bir sanal market uygulamasıdır.
hesabın var mı? giriş yap