• 13 kasım 2022 tarihinde meydana gelen patlama sonrası beyoğlu belediyesi'nin bulduğu çözümdür.

    https://twitter.com/…?s=46&t=hzlai_qjkvc_jmzwvi9w1w

    müthiş bir üst akıl. bravo, sorun çözüldü.
  • çözüm bu değil. insanlar hiç mi oturup soluklanmasın bir yere?
    sanki suçlu ülkeyi toplama kampına çevirerek sınırları delik deşik edenler değil de bu banklarmış gibi günah keçisi ilân edilerek faturanın bunlara kesilmesi ne kadar acı.
    oldu olacak bir de fetöcü hain ilân edin tam olsun.
  • elini kolunu sallaya sallaya giren milyonlarca mülteci ve aralarındaki tetikçiler değil de istiklal'deki banklarmış problem. tüm sorunlarımız çözüldü çok şükür.
  • 24 saat geçmeden sorunu çözdüler (!) helal olsun
  • suçlu banklar oldu ya ben ona yanıyorum.

    ülkede bomba patlamış, insanlarımız ölmüş. bunlar ise hâlâ imamoğluna zarar verecek algı oluşturma peşindeler. neymiş imamoğlu itirazlara rağmen bankları koymuş, bomba bu nedenle patlamış bak sen şu işe.

    siyaset iyice çirkinleşti...
  • bence banklar kaldırılıp mini 'minareler' dikilmeli, sorunu banklarda bulan arkadaşların, güvenle oturabilecegi bir yer haline getirilmeli
  • müthiş akıl. suçlu cezasını çekecek. tez parçalanıp yakıla bu banklar.
  • akp iktidarının müthiş kara mizah anlayışının bir sonucudur.

    çevredeki magazalarin camini penceresini de sökün ne de olsa bombali saldırılarda patlayıp etrafa saçılarak insanlarin vucuduna saplanma sureti ile yaralanma ve ölümlere neden oluyor.

    adamlar ciddi ciddi koca bir milletin akli ile taşak geçiyorlar. orada o bombanın patlaması büyük bir güvenlik zafiyeti demek fakat hedef saptırmak ve suçu chp ile imamoğlu uzerine atmak için yaratıcılıklarını zorluyorlar.

    sucu banklara ve ibb'e atmak icin harcamış olduğunuz zamanı 80 milyonluk ülkenin 16 milyonluk şehrinin en islek caddesine bombali saldirgan sokmayi engellemenin yollarini düşünmüş olsaydiniz dun o bomba patlamayacak ve insanlar ölmeyecekti.
  • bu bir önlemdir banklar tehlike yaratıyor.
    problemi çözmez ancak yardımcı olur yolun ortasına bişey bırakıp gitmek pek kolay değil ancak banklar güvenlik açığı oluşturuyor.
    bank çevresinde fazla insanın toplanmasına neden oluyor vs.
    küçük bir önlem sadece

    edit: lütfen olayı siyasi olarak düşünmeden bağımsız akıl ile düşününüz.
    ve çareyi kalabalık ülkenin gözbebeği olan bir cadde de sahipsiz paket gerginliğini önleyecek farkettirecek bir çözüm olarak değerlendiriniz.
  • bombalar patladı, banklar kaldırıldı. oyum akpye(!)
hesabın var mı? giriş yap