• su adrese ikamet eden bir youtube kullanicisi. cesitli turlerden komedi videolari ceker. en unlu serisi your grammar sucks'tir. bu seride cesitli youtube videolarinin altinda yapilmis olan yorumlardan bozuk ingilizce, yanlis imla gibi hatalari bulur ve komik bir sekilde sergiler. onun disinda parodi videolari ve sketchleri yarar.

    kesinlikle duzenli kontrol edilmesi gereken bir kanal zira bazen hic gormediginiz bir videosunu izleyip durduk yere yarilabiliyorsunuz.*
  • beğendiğim, kaliteli mizah yapan ender youtuber'lardan.
  • bir numara sarkazm yapan adamdır. (bkz: jack douglas)
  • bir süredir yıay* isimli bir seri yapan youtuber. uzun zamandır beklenen 100. ygs* bölümünü hala yayınlamamıştır.
  • 1 saat süren "counting down to the emoji movie while spinning 15 fidget spinners and dabbing every 60 seconds" videosuyla yarmış eleman.

    jack nası bi işsizsin oğlum.
  • iyi videolar çekiyor ama 3 milyonu hakeden bir mizaha sahip olduğunu düşünmüyorum. benzer türde videolar çeken ve kendisinden çok daha başarılı kanalların çok daha az abonesi olması garip açıkçası.
  • sürekli aynı espriler (espri bile değil artık bence) üzerinden youtube kanalı yürütmeye çalışan gizli işsiz. sıktı artık gerçekten furries, shrek, minions, emoji movie.. unuttuğum varsa söyleyin. yakın tarihte büyük ihtimal eşi olacak olan erin'in kendisinden daha komik olduğunu düşünmekteyim.
  • youtube işini istemeye istemeye yapan. buna rağmen eğlendiren youtuber. müstakbel eşi erin'in olduğu her video iyidir.
  • (bkz: john patrick douglass)
    (bkz: yiay)
    (bkz: ygs)

    en sevip saygı gösterdiğim youtuberlardan biridir. dramayla ya da click baitle uğraşmadan, komediye ve bazen de müziğe ağırlık vererek kaliteli içerikler hazırlamaktadır. bazı insanlar başkalarının yaptığı hatalar ve yorumlar üzerinden prim topladığını iddia eder ki ben onlara katılmıyorum. o sadece kendisine sunulan içeriği iyi bir şekilde hazırlayıp servis edebiliyor ve yeri geldiğine üzerine atılan topları göğsünde yumuşatıp gol çakabiliyor.

    özellikle koca alnıyla hayranları tarafından tiye alınır. ancak hayranları kendisine karşı gayet sadık olur ve büyük çoğunluğu da bunu komiklik olsun diye yapar. jack de bunun farkındadır.

    yeni evlendiği eşi erin, klondike ve sundae adlı amerikan escimo cinsi 2 dişi köpeği ile birlikte los angeles'ta yaşamaktadır.
  • adamın kanal shitpost tan yürüyor ama yine de çok seviyorum. eski skeç ve parodileri gibi tat vermese de 5 sene sonra bağ kurdum sanırım hala izlemeye devam ediyorum. ancak o da bunun farkında olup harekete geçerek neden sevdiğimi hatırlatmıştır burnout videosuyla. o videodan beri yüklemeleri azaldı ama kalite arttı.
hesabın var mı? giriş yap