• aslında o cızırtı hep var fakat müziğin içinde duyulmuyor, müzik bitince yazılımsal olarak çıkıştaki amfinin enerjisi kesiliyor ve haliyle cızırtı kalmıyor. müziğin bittiğini anlayana kadar geçen sürede o sesi duyuyorsun yani üretimden kaynaklı değil tasarımdan kaynaklı bir sorun. istediğin kadar yenisiyle değiştir düzelmez. o sesi duymadığını iddia edenler belkide o seviyeleri duyamıyor olabilir. aynı sorun xiaomi telefonumda var müzik bitince cızırtı duyuyorum. ama bluedio marka anc li bluetooth kulaklığımla duymuyorum. ancnin düzgün çalışması için daha düşük gürültü değerine sahip devre kullanmak zorunda olabilirler. bu yüzden anc özellikli bir model tercih etmek faydalı olabilir.
  • insanı dünyadan alıp götüren, müziğin içinde hissettiren kulaklık.

    bir saattir kullanıyorum ve şu an evi soysalar ruhum duymaz.

    ben gayet beğendim. ödenen herbir kuruşu hak eden bir kulaklık.
  • ımmhh çok iyi dedirtendir.
  • yaklaşık 3 aydır kullandığım kulak üstü kulaklık. kulaklıktan ses kesildiği anda yarım saniye de olsa dip sesi geliyor. bahsedildiği gibi harika bir kulaklık değil. sadece fiyatına göre alınabilecek en iyi 2-3 kulaklıktan biri.
  • ilk zamanlarda hafif kulak ağrısı yapabilir fakat 1 hafta içinde geçeceğini tahmin ediyorum. 2-3 ay kullanım sonrasında bluetooth özelliği yavaşlamaya başlıyor. önceden bağlanacağınız aygıtın açık olması yeterliyken, şimdi neredeyse manuel olarak bile bağlantıda sıkıntı yaşıyorsunuz. fiyat, performans, görüntü olarak tercih edilebilir ama kesinlikle bir (bkz: marshall mid bluetooth) değil.
  • bu aralar özellikle lacivert olanını herkesin kafasında gördüğüm kulaklık.almayı düşünüyordum sırf bu yüzden vazgeçtim.
  • sony ch modelleriyle kıyasladığım modeldir.
    1 ay oldu alalı. çok memnunum. ergonomik yapısı ve 32 mm 'lik bass sürücüyle efsanevi bişey almanızı tavsiye ederim
  • gönül ister ki bose ya da sennheiser markalı üst segment kulaklıklar kullanalım.. ama günlük müzik dinleyecek ve bilgisayar başında çalışırken kullanacak olanlara yönelik gayet başarılı bir f/p ürün.

    eksi tarafa yazılabilecek bir kaç özelliği:
    kulak pedleri belirli bir süre kullanımdan sonra rahatsız edebiliyor ve sıcak havalarda kısa sürede terleme yapabiliyor.

    tarafımca tavsiye edilir.
  • kafama zar zor uyan kulaklık. benim kafam büyük heralde. onun dışında memnunum.
  • yarim saat vatandan 350 liraya aldim (daha once alan kimse fiyat belirtmemis insan yazar ipneler eski fiyatini bilirdik.) evde urbanears plattan var telefonu ayfor aldigim icin donusturucu ile kullaniyodum. donusturucu taktigim baska kulakligi ustunde donusturucu ile kaybedince sikerler diyip gidip aldim suan sarj oluyor. sarj dolsun ses performansini urbanears a gore kiyaslayip editlerim.

    edit geliyor
    oncelikle testi asagidaki iki video ve macbook air ile yaptim .

    https://www.youtube.com/watch?v=j0a2prc_mqo headphone test

    https://www.youtube.com/watch?v=9tbotsprnik solomun kackvogel

    ozet gec picciler icin aralarindaki fark neredeyse yok.

    okumak isteyenlere ise, kiyaslama kablolu urbanears plattan 2 indigo kafa ustu ile jbl t500bt arasinda macbook air ile yukaridaki linkteki iki video ile yapildi. headphone test videosunda cok cesitli testler oldugu icin burayi ozet geciyorum.
    tizlerde ve dusuk frekansli seslerde 500bt 10 uzerinden 8 urbanears 10 uzerinden 6
    basslarda 500bt 10 uzerinden 7 urban ears 10 uzerinden 8
    ses yuksekligi konusunda kackvogeli son ses dinledim iki kulaklikta da urbanears ile video sonundaki kavga sahnesinde sesi kapamak zorunda kaldim cok yuksek rahatsiz edici geldi 500bt de normaldi rahatsiz etmedi ama yuksekti de.
    kulaklik konforu konusunda urbanears onde 500btyi uzun sure taktiktan sonra terleme yapmaya basladi. urbanda boyle bir problemi yasamadim. ayrica kafaya baski yapmasi urbanda daha fazla oldugu icin rahasiz edici 500bt baski konusunda daha iyi.
    hafiflik olarak tabi ki kablosuz oldugu icin 500bt onde urbanears daha hantal kafada oldugu hissediliyor
    iki kulakligin da muzik calarken disaridan gelen gurultuyu engellemesi ayni duzeyde kulaklik caplari esit oldugu icin.

    sonuc olarak aralarinda gunluk hayatta abov ne bicimmis denecek bir fark yok. jbl iyi is cikarmis.
hesabın var mı? giriş yap