• 26 eylül 2012'de 81 yaşındaki bir kadının evinin bahçesinde ölü bulunmuş. ev sahibi kadın da öldürülmüş, lewis'in bu cinayetin şüphelisi olduğu düşünülmekteymiş.
  • hürriyet.com.tr'deki haberde kendisinden "uyuşturucu maddelerin etkisinde olduğu söylenilen 28 yaşındaki aktör, 81 yaşındaki ev sahibi catherine chabot davis’i ve kedisini öldürdükten sonra iki komşusunu da yaraladı." şeklinde bahsedilen merhum aktör.

    o uyuşturucu maddelerin etkisindeymiş filan da, bu haberi yazanınki ne kafası bilemedim ben...
  • sons of anarchy'deki favori karakterim half-sack'e hayat vermiş oyuncu. 2012 yılında yaşlı bir kadını öldürdükten sonra ölmüş.
  • death by fame dizisinde olumune giden sureci islenmis oyuncu. buna gore sons of anarchyden fazla siddetli bi is oldugu icin cikip istemis, buna karsin sonrasinda rolleri csi gibi polisiye dizilerinde seri katili vs oynamis. motorla kaza yapmis, kasksiz ki bunu yapcak biri degil deniliyor. bi kac kisiye saldirmis, avukati olan kisi hapis cezasi yerine akil sagligi klinigine yatirilmasi icin ugrasiyor ama bizim oglan bunu kabul etmeyip hapise yatiyor. nasil oluyorsa orda ki kalabalikliktan saliniveriyor ve en sonda writers villaya yerlesip sahibini ve kedisini olduruyor. kaninda uyusturucuya dair hic bir sey bulunmuyor. psikoz yasadigini ve psikolojik rahatsizlik oldugu dusunuluyor.
hesabın var mı? giriş yap