• müteahhit fetişistliği daha ağır basar.
  • doğru olmayan durum.

    belki toplumun genelindeki kadınlarda eslerinin kendilerinden daha iyi durumda olmasını istemek olabilir bunun da sadece kadın doktorların yaptığı bir seymis gibi lanse edilmesinden artık gercekten bıktık. coğu kadın doktor erkek doktorların diğer mesleklerden bir tık daha capkın olduğunu düsündüğü icin artık baska meslek gruplarına yonelmis durumda mesela. bazılarımız hastaneden basını cıkaramadığı icin ya da daha okurken aynı snfta oldukları icin doktorlarla beraber.

    cevremden ornek verirsem
    eslerı insaatcı, baska bolumde oğr. uyesi, bilgisayar programcısı bazen sahne de alıyor, bankacı, asistan doktor, pratisyen hekim, uzman hekim olan var. gayet homojen bir dağılım var gorduğunuz gibi.

    artık mesleğimi ve mesleğimin kadınları kotulemekten vazgecin yalnızsanız da donup kendinize bakın, ceki duzen verin.
  • gayet doğru durum arkadaşlar. denemesi bedava. girin evlilik sitesine. bir doktor profili, bir de mühendis profili alın durumun vahimliğini görün.
  • ilginç bir durum.
  • başlığı açan umarım doktordur.
  • belki davulu dengi dengine çalmak istiyorlardır
  • durumu olmayanlar için özet;
    hala evlilik sitelerine para yatırıp üye olan var.
  • bazı arkadaşlar evlilik sitesini bayağı aşağı görmüş. aslında yeri değil ama size karşılaştığım bir durumu kısaca özet geçeyim:

    ben o sitede doktora yapmış ve şu anda yardımcı doçent olan hemşire bir kızla tanıştım. ama beni asosyalim ve entel dantel değilim diye bıraktı. ben de "senin gibi bir bilgili doktoralı bir kız böyle bir sitede neden kısmet ara ki?" diye sorduğumda "doktorlardan nefret ettiğini (şaka yapmıyorum) sağlık camiası haricinde bir camiadan eş bulmak istediği için siteye kaydolduğunu belirtti.

    yani yukarıdaki yorum yapan arkadşlara sorsanız "hadi yeaa olurmu öyle şey. kedidir o kedi" derler. ama size şu mübarek berat kandil günü yemin ederim ki öyle bir kızla ben evlilik sitesinde tanıştım.

    ve şunu da diyebilirim ki rabbim isteyen herkese onun gibi bir eş nasip etsin. güzellik,zeka,terbiye meziyetlerinin tek başına toplandığı biz kızla evlenmek kolay değil.

    bunu neden anlattım. evlilik sitelerine üye olmanın hatta para ile üye olmanın ayıp olmadığını anlatmak için.
hesabın var mı? giriş yap