• çok karşılaştım bu durumla. nerde etrafındaki erkeklerin gözlerini alamadıkları taş vücutlu, cüretkar giyimli, tercihen sarışın, playboy tv güzeli yüzlü bir kadın olur, diğer kadınlar burun kıvırır.
    nerde böyle eciş bücüş, vasat, paspal, varlığından haberinizin bile olmadığı bir kız olur, kendi güzelliklerine yakın bu kız için "çok güzel bi kız yaaaa" derler. sanırım burda kadın çaktırmadan kendini övmüş oluyor.
  • en vasat nasıl oluyor anlamadım, vasat ortalama çünkü en ortalama nasıl oluyor ortalamanın ortalaması mı?
  • ben vasata güzel demem, vasat benim olmayınca.
  • kadınların güzellik anlayışı tamamen zayıflık ile orantılı. bir kadın istediği kadar çirkin olsun ama zayıfsa diğer kadınlar için afet, dünya güzeli ama hafif kiloluysa diğer kadınlar için leş statüsünde yer alıyor.
    çok ilginç.. ama tabi ki bundan bana ne olması.
  • kadınlar tarafından bildiriyorum ; eseasen güzel dedikleri kadınların vasat olduklarını biliyorlar. aslında bir çeşit aşağılama bu. hani "çok yakimis caniimm çok güzelsin " dediği şeyi ne kendi giyer ne de sürer ne de değiştirmek ister. anca ona (vasata) güzel olmuş ona olur, onun seviyesinde o görüntü iyi işte demektir bu.
    büyük çoğunluğu çevrelerinde kendisinden bir tık iyisini bile istemez. hatta ekleyeyim gercekten güzel bulduklari kadınlara asla güzel demedikleri gibi pek çok da kusur bulurlar. şaşırırsın.değişik canlılar.
  • aslında vasatlığı, sürekli olarak gözümüze güzel gösterme gibi bir çabası da medyanın.

    hollywood yıldızları, şarkıcılar vs. vasatın altındalar ama sürekli gündemde olan onlar. uzun çirkin tırnaklar, ağır makyajlar, deli saçması klipler ile tv de boy gösteriyorlar sabahtan akşama. prime shakira, britney, j lo döneminden nicki minaj seksiliğine evrildi bir şekilde.

    gerçi son dönemde burada da işler pek değişik değil, serenayıydı, demet özdemiriydi liste uzar gider. sanırım burada ki amaç, bunlardan oluyorsa sizden neden olmasın diye düşünmeye zorlamak insanları. böylece çarkın içine daha kolay çekebilecekler.
  • (bkz: tespit sıçmak) (bkz: #133780890)
  • bence bütün kadınlar güzeldir, çiçektir *

    her kadının kendine has bir güzelliği olduğunu düşünüyorum. bir kadın olarak bu bakış açısıyla yaklaşıyorum. neden aksi olsun ki?
  • var böyle manyak kadınlar biliyorum. inandığım doğruları açık açık söyleyip dilimi tutamam çoğu zaman ama mevzu bu değil. her güzelin bir kusuru olur, mesela benimki delilik ahah. bu tarafta işler sandığınız gibi ilerlemiyor, ben bir kadın olarak kadınları incelemeyi daha çok seviyorum ve çoğunluğun yaptığına eminim ahsh.

    kadına bakıyorum; yüzü güzel değil, ama bacakları çok güzel, ah elleri bembeyaz, boy pos desen allah vermiş. böyle küçük küçük ikna olup “aa evet güzel kadın ya” diyosun. güzel olan detaylara zaafımız var yapacak bir şey yok ahah.

    farkındalık yaratıp yalnız kalmak var işin sonunda aman diyiiim sevgili hemcinslerim. *
  • iftiradır. vasat kadınlara sosyal medyadan salya akıtıp çok güzel diyen güdümlü abazanlardır. her türlü dişiye yürüyüp sonra ahkam kesmeniz çok komik. bu mecrada, ismini vermek istemediğim çok çok sıradan tipli bir kadın popçuya çok güzel dendiğini gördü bu gözler. yani bu bir abazan huyudur kadınlarla ilgisi yoktur.
hesabın var mı? giriş yap