• üst edit: videodaki doktoru tanıyan biri aşağıda 'hastaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir doktor' demiş, videoda ne kadar fedakar olduğunu gayet görüyoruz.

    çaresi kalmayan ve babası için mücadele etmeye çalışan bir adamın karşısında ukala ukala konuşan bir doktor var. vatandaş çaresizce yalvarırken öylesine kayıtsız ki vicdanını evde bırakmış gibi.

    senin baban ölüyorum dese ben yine bırakır giderim, senin babanın ameliyatı yapılacak ama benim istediğim zaman gibi yaralayıcı sözleri seçerek kullanan bir adamın doktor olması çok acı gerçekten.

    kayıtta görünen hemşireler bile doktorun tavrından o kadar utanmışlar ki taş kesilmişler.

    konunun benimle alakası yok, ne hastayı tanırım ne de doktoru.

    kaynak olarak facebook'ta paylaşılan bir video var, konu hakkında bilgisi olanların olduğunu düşünüyorum.

    https://fbwat.ch/1iedentch2sprq91
  • rezalet ki ne rezalet...!!!
    sağlıkta yapılan devrimin sonucudur...
    https://twitter.com/…zcu/status/1220751137525194753

    edit:
    kayseri il sağlık müdürlüğünden basın açıklaması

    https://www.saglikpersoneli.com.tr/…masi-h4452.html
  • iyi ki sosyal medya var. hastalığı ve hastaneyi bilen birisi olarak diyorum ki, için cız etti. allah yardımcısı olsun vatandaşın.
  • hemen sağlık bakanlığı güzelce algısını yapar, sanki bu olay münferit bir olaymış gibi davranarak bu doktoru görevden uzaklaştırmaya çalışır, sosyal medya sayesinde bu gariban adamın babası hemen ameliyata alınır ancak sorunun asıl kaynağına eğilme durumu olmaz ve biz de bu olayı unutur gideriz... türkiye'de bu tarz olayların doğal döngüsü budur. daha fazlasını beklemek enayiliktir...

    edit. ben böyle bir insan normalde de değilim ama yine de kendime not olsun: her sikim hıyar diyene elinde tuzlukla koşma.

    doktor beyciğimden de ilk aşamada direkt kendisini tek suçlu gördüğüm için özür dilerim. anadolu insanının o yüce irfanını unutmuşum. olayda nötrüm. favlayanlardan da aynı şekilde özür dilerim.

    yanar döner olduk çıktık aq.
  • doktora bok atanlar dolmuş bile başlığa. ne zaman anlayacaksınız suçun doktorlarda değil sağlık sistemini bu hale getiren baştakilerde olduğunu. doktor diyor ki yer yok. hasta yakını direkt duygu sömürüsü. yer yok yer. arkadaşlar farkına varın yer yok, ultrasonda, mrda, polikliniklerde, ameliyathanelerde, yoğun bakımlarda... avrupadan bir doktoru getirin bakalım bu şartlar altında türkiyede çalışıyor mu? cerrahi polikliniklerinde dahiliye polikliniklerinde bu şartlara rağmen ailesini ikinci plana atıp hastalarıyla ilgilenen doktorlarla dolu ülke kıymetini bilmiyorsunuz.
  • doktorun tavrı tamamen yanlış ancak herkes her şey için sıra beklerken her yalvaranın işi hemen görülsün mü anlamadığım durum. bizim ailemiz verilen günü beklerken zamanı gelmeden 100kmden gelen herkesin işi mi görülsün cidden anlamıyorum
  • sıraya girmek istemeyen ama özele de para vermek istemeyen bir adet bedavacı ve farfaracı adam içeren video. adam başkasının sırasın8 alıp sana mı versin? herkes böyle kavga edip öne mi geçsin? doktor başkasının hakkını yiyip öne mi geçirsin? götür babanı özele. doktora ne diye söyleniyorsun? kıytırık...
  • doktor acil değil diyor, vatandaş hala tantana yapıyor. böyle ajitasyon yaratırsa sorunu çözülür diye belletilmiş. doktor “ acil değil, benim istediğim zamanda olacak ameliyatı” diyor. belli ki bir ameliyat sırası var. acil durum yok. allah’ından bul...
  • ilgili doktoru tanımam etmem olayla ilgili en ufak bir bilgim dahi yok ama yoğunluk konusu hakkında bir kaç kelam etmek isterim .

    babam bugün ilgili hastanedeydi . kan almışlar . kan alan hemşire kanı alırken babama '' bugün 10 hasta geldiyse 8'i suriyeliydi. '' demiş . alın size yoğunluk. bizim derdimiz bize yeterken bunları buraya dolduranlara çemkirin kardeşim . ne doktora ne hastaya ne hastaneye ne de hasta yakınına laf etmeyin bu ne idüğü belirsiz arap artıklarını bu memlekete sokup kendi vatandaşını mağdur edenlere çemkirin . suriyeliler türklerden daha iyi hizmet alıyor bu memlekette .
  • siz doktora şiddeti savunadurun bu hizmeti bile bulamayacaksınız. bütün hekimler yakında ne olur ne olmaz diye defansif yaklaşırsa, kucağınızda çocuk, sırtınızda yaşlı ana, babanız , çare çare diye dolanırsınız.
hesabın var mı? giriş yap