• cumhuriyet halk partisi eskişehir 2. sıra milletvekili adayıdır. avukattır.
    tanıtım filmi için; http://vimeo.com/23786350
  • ne kadar boş birisi olduğunu şu an kanal 26'da canlı yayında sergilemektedir. en ucuz ve aşağılık resmi ideolojik tezleri sıralayıp duruyor.

    iyi ki "ama akp'ye yarar" söylemine kanıp da şunlara oy falan vermemişiz. "ellerim kırılsın"dan başka diyecek birşeyim olmazdı şu anda.

    chp iktidara gelsin bu adam da bakan olsun, idris naim şahin'den daha farklı laflar etmez.
  • nasıl biridir hiç bilmiyorum ama %10 barajının %5'e düşürülmesi için yasa teklifinde bulunması iyi bir hareketmiş (muhtemelen bir yere varmayacak da olsa):

    http://www.haber7.com/…den-secim-baraji-icin-teklif
  • milletvekili olmasina ragmen eskisehirin odunpazari ilcesine aday gosterilmisdir.

    o bolgedeki oylara hitap eden birisidir. gecen secimlerde dsp - chp nin iki guclu aday cikarilmasiyla kaybedilen bolgede ismiyle secim alabilir.

    mecliste bir koltuga deger mi orasini bilemedim tabi ?
  • yaklaşık iki buçuk yıllık chp eskişehir milletvekilliğinden sonra tekrar doğduğu yere, eskişehir'e, geri dönerek; yine daha önce belediye meclis üyeliği yaptığı odunpazarına bu sefer belediyesi başkan adayı olmuştur. milletvekilliğine baktığımızda meclise eskişehir'de öğrenci yurtlarının yetersizliğinden, köylerde internet erişimine; köy yollarının yapımı ve yenilenmesinden, eskişehir'in öğretmen ihtiyacına kadar birçok soru önergesi vermişti.

    eskişehir'den chp adına iki tane milletvekili varken ve bunlardan biri olan kazım kurt'un ankara'da sıkı çalıştığını göz önüne alırsak, ilçe başkanlığı için aday olması tartışılabilir fakat başkan olması durumunda ki tahmin ediyorum olacak, sıkı bir şekilde iş yapacağı olası gibi gözüküyor.
  • demokrasiden bir takım pozitif anlamlar çıkarabilen 3-5 vekilden birisidir sanırım. seçim barajının yüzde 10lardan yüzde 5 lere çekilmesini teklif eden (edebilen) bir vekil kendisi.

    eskişehir'de bir ilçe belediye için milletvekilliği koltuğundan vazgeçmesi bence idealist bir yaklaşım olmuş. zira adam baktı ki 2 buçuk senede ne kanun önerilerilerini ne araştırmalarını sallamıyorlar mecliste, geldi başkanlık için aday oldu odunpazarı belediyesi'nden. umarım seçilir ve umarım bu güzel eskişehir'e "yılmaz büyükerşen" in hizmetleri gibi hizmetlerde bulunur.
  • eskişehir'in yetiştirdiği en değerli isimlerden birisidir.
    tam bir görev adamıdır. herkesin dilini anlar ve onların diliyle konuşur.
    odunpazarı bölgesinin
    yeniden kentin öncü bölgesi
    ve cazibe merkezi olabilmesi için
    yılmaz hoca'nın özellikle ve ısrarla istediği isimdir.
    eskişehir'in ikinci yılmaz hocası olacak potansiyelde
    ve yokluğunda yılmaz hocayı aratmayacak kapasitede en doğru isimdir
    odunpazarı'nın yeniden doğuşudur.
  • odunpazarı'nın yeni belediye başkanıdır.
  • belediye başkanlığı görevini devralırken
    kendi hazırladığı aşağıdaki yemini ederek göreve başlayan
    odunpazarı belediye başkanı.

    “odunpazarı belediye başkanlığı görevini icra ederken anayasaya ve yasaya bağlılık içinde atatürk ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde, demokrasi temel insan hak ve özgürlükleri ve laik cumhuriyet ideallerine sahip çıkarak, ulusal toplumsal ve kamusal yararı her türlü yarardan üstün ve değerli görerek belediyenin sahip olduğu tüm yetki ve kaynakları toplumun bütün kesiminin yaşam kalitesini yükseltmek, kent yaşamını daha kolay ve güzel hale getirmek planlı kentleşme, şehircilik kurallarına uyarak, kentin tarihi mimari ve kültürel dokusunu koruyarak geliştirmek, yoksulluğu kader olmaktan çıkararak, herkes insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyine sahip olmasını sağlamak, kirliliği ortadan kaldırarak kentin doğasını korumak, kadınların ve gençlerin korunmasına ve istihdamına yönelik özel önlemler almak, engelli yaşlı ve şehit ve gazi annelerine ve yakınlarına sahip çıkmak,esnafın ve tüketicilerin dostu olarak her iki kesimin de hak ve çıkarlarını koruyup geliştirmek kenti demokratik yaşamın hoşgörünün ve toplumsal dayanışmanın geçerli olduğu bir yaşam alanı haline getirmek, etkili katılımcılık ve şeffaflık mekanizmalarını kurup yönetimde şeffaflığı sonuna kadar sağlamak, herkes için sanat ve kültür, her yaş için spor ve sağlıklı yaşam olanaklarını sağlamak, kenti doğal yaşamla buluşturmak kent bitki ve hayvanlarına da özen göstererek, böylelikle herkesin varlık içinde, birlik içinde, dirlik içinde yaşayacağı bir odunpazarı kurmak için var gücümle çalışacağıma şerefim üzerine söz veriyorum.”
  • kendisi hakkında yazdıklarımdan sonra gge neticesinde silinmiş entryimin baş konusu olan belediye başkanı.

    canların benim, kazımı iyi biliyoruz biz. çok iyi biliyoruz. kendisi gelecek seçimde eskişehir'de hem büyükşehir'in hem de odunpazarı belediyesinin kaybedilmesinin baş müsebbibi olacak adam.

    hadi bu entryi de sildirin.
hesabın var mı? giriş yap