• (bkz: i can travel)
    (bkz: #31077901)
  • twitter'da her paylaşım yaptığında aklıma kinyas ve kayra'yı getiren güzel insan.http://www.icantravel.co/ adresinde gittiği yerleri yazıyor.sanırım 100 günden uzun süredir yolda.
  • faceboooktaki kendisine ait seyahat sayfasını takip etmenin çok eğlenceli olduğu, çok güzel fotoğraflar çeken, ve acayip güzel gülen bir adam. hep yollarda, yolu açık olsun.
  • dünya üzerinde kıskandığım 3-5 kişiden biridir. bak lebron james'i kıskanmam, orhan pamuk'u kıskanmam, tim cook'u kıskanmam, james hetfield'ı kıskanmam ama bu adamı kıskanıyorum. çünkü bu saydığım adamların yaptıkları işi onlar kadar iyi veya onlardan daha iyi yapamam ama kerimcan akduman benim yapamayacağım bir şey yapmıyor. ama ben yapamıyorum. yani yapabilirim ama yapamıyorum. bu adam yapabiliyor işte. öyle bir şey. yolu açık olsun, bizim yerimize de gezsin.
  • uzun bir süredir takip ettiğim, az buçuk yazıştığım, yüzyüze tanışma fırsatını ise iki hafta önce tokyo'da yakaladığım gezgin.

    360 adını verdiği projesini masabaşındayken takip etmek, gariptir, bünyede kıskançlık duygularını kıpraştırmak yerine insanı hayallere sürüklüyor. özellikle bu proje için yola çıkış hikayesini okurken, ister istemez kafamda borazanlar eşliğinde arz-ı endam eden bir soru oluyor; "ne yapıyorum ben?".

    neredeyse 7/24 çalışıyorum diyebileceğim bir sektörde, uzun süredir afrika'nın ücra bir köşesinde yaşıyorum. monotonluktan (içten içe) ölmemek için kendime türlü türlü icatlar çıkarıyorum ama yetmiyor. hayat kısa, keşfedilecek yer çok. excel ve macrolar da gayet sıkıcı. olabilecek en içten dille yazdığı yazılar ve çektiği fotoğraflarla insanları tetiklediği ve en önemlisi çemberin dışında da hayat olduğunu gösterdiği için kendisine minnettarım. hem karaokede de o kadar kötü bir ikili değiliz, gecenin 3'ünde tokyo'da şımarık'ı gayet güzel icra ettik.*

    edit: sabah 5'te de kovulduk, gurur duyduk.
  • hayalimdeki gibi geziyor tam olarak. öyle ağzımın sularını akıta akıta takip ediyorum paylaşımlarını. yanlış anlaşılmasın, kıskançlık değil yani daha çok hayranlık. çünkü mesela ben o kadar güzel gezemem bence, nefis insanlarla tanışıyor, rotasını değiştiriyor falan. müthiş olaylar. benim gibi gezmeyi seven cesaretsiz beyaz yakalılara ilham oluyor alenen.

    en son amazon'da habitat sur'la takılıyordu, hatta amazon paylaşımları the guardian'a bile çıktı, şimdi de lima'da. bu da demektir ki machu picchu paylaşımları yakındır. takipteyiz heyecanla.
  • blogunun yanı sıra twitter'da bolca geyiğin yanı sıra çok şahane flood'lar da yapan gezgin.
  • 360 adını verdiği dünya turunu keyifle takip ettiğim, kendisini evliya çelebi gibi bir gezginle özdeşleştirmiş bir maceraperest, gezgin. yalnız şu sıralar başı aksilikten kurtulmuyor. yeminlen benim telefonum bozulmuş, kameram çalınmışçasına ben stres oldum, üzüldüm. umarım her şey kısa sürede yoluna girer. geçmiş olsun diyelim.

    yeri gelmişken kendisiyle birlikte yol arkadaşıymışızcasına bizi de farklı manzaralardan, farklı kültürlerden, iklim ve coğrafyalardan, yeme-içme, yaşam tarzlarından... mahrum bırakmadığı için teşekkürü de bi borç biliriz.

    yolda olmak güzel şey. yollar memleketi olsun.
  • takip etmekten acayip keyif aldığım güzel insan. dünyayı en şahane şekliyle geziyor. şu aralar dünyanın en sevdiğim bölümü olan güney amerika'da. ağzımın suyu aka aka takipteyim tabi ki.
    o dünya turunu tamamlayıp kürkçü dükkanına dönünce ben büyük bir boşluğa düşeceğim.

    umarım ben de evleneceğim adamla birlikte dünyayı böyle sindire sindire uzun uzun gezerim.
hesabın var mı? giriş yap