• beni oldukça şaşırtan bir çıkış

    --- alıntı ---

    game of thrones’da jon snow karakterini canlandıran kit harington, dizinin 8. sezonunun açılış bölümü hakkında olumsuz yorum yapanlar için “gitsinler kendilerini s********” dedi.

    esquire’a konuşan oyuncu diziye ilişkin epey alıngan ve savunmacı olduğunu kabul etti ancak verilen emeğe vurgu yaptı. bu sezon hakkında düşünülenlerin önemli olmadığını söyleyen harington sözlerini şöyle sürdürdü:

    “eleştirmenler hakkında acımasız olmak istemiyorum ama bu sezon hakkında yazmak için yarım saat harcayan ve olumsuz yargıda bulunan eleştirmenlerin gidip kendilerini s****** gerektiğini düşünüyorum."

    dizi için ne kadar emek harcandığına dikkat çeken harington şunları söyledi:

    “herkesin diziye ne kadar değer verdiğini biliyorum. insanların üzerinde ne kadar baskı olduğunu biliyorum. insanların çalışarak uykusuz kaç gece geçirdiğini biliyorum. diziyi izleyenler hayal kırıklığına uğradıysa hiç s***** değil. çünkü tüm ekip yapabileceğinin en iyisini yaptı.”

    --- alıntı ---

    link

    edit: edilen küfür sanırım go fuck yourself
  • bu herifin zaten pub’da kavgası falan da çıkmıştı da pub’dan atmışlardı. parayı bulunca götü kalkan binlerle tipden birisi.
  • abd ve avrupa'da eleştirmen - sanatçı ilişkisini bilmeden bu konuya doğru yaklaşamazsınız. aktör diziyi eleştiren izleyicilere değil, eleştirmenlere tepki göstermiş. ikisinin arasında çok ciddi fark var.
  • game of thrones başlığında beğenen ve beğenmeyenlerin birbirlerine ve senaristinden yönetmenine küfür ettiği bir ortamda kit harrington aka jon snow abimizin de olaya müdahale etmesidir.
  • hangi eleştirileri kastettiğini bilmiyorum ancak bu eleştiriler oyunculuk ile ilgili ya da teknik ekiple ilgili yapılan yermeleri içeriyorsa kendisine hak veririm. gerçekten büyük bir emek var ve oyuncular da rollerinin haklarını veriyorlar.

    ancak

    hikaye ve kurgu ile ilgiyse bu yermeler; sevgili kit, kitapları alıp g*ötüne sokabilir, belki o zaman anlar son iki sezondur yaşanan/ yaşattırılan rezilliği.

    söyleyeceklerim bu kadar. bu sebepten dolayı haklı olabilme ihtimali olan bir tepki.
  • götü kalkmış bunun. 2 sene sonra adam gibi projede yer alamayınca unutulup gidecek haberi yok henüz. bu durumun aynısı thor rolünü oynayan chris hemsworth mu ne sikimse onun için de olacak.

    hep aynı hikaye. 1 diziyle çıkış yaparlar. götleri kalkar. sonra düzgün projelerde yer alamayınca ver elini uyuşturucu batağı. nerede benim o eski günlerim.

    ayrıca sen kimsin be orospu çocuğu milletin beğenisine laf ediyorsun. beğenmedik bitti. bu kadar. o kadar insanın emek vermesiyle ne alakası var? kötü dizilerdeki çalışanlar emek vermiyor mu? bize laf edeceğine senaristlere et piç kurusu seni.
  • bok gibi oyunculuğu olan bir süzmenin yaptığı olay. sen git önce oyunculuk çalış. sen anca boktan pompei gibi filmlerde oynarsın.
  • çok güzel bir olay...

    yalnız kendisini anımsayamadım... kit harington meşhur olmak isteyen basit bir rus model tarafından kandırılıp, otel odasında çıplak fotoğrafları çekilerek internete verilen ve bu sayede karısını aldattığı ortaya çıkan "süper zeki" çocuk muydu?

    (bkz: https://www.superhaber.tv/…goruntuleri-haber-152795)
hesabın var mı? giriş yap