• para ile beslenen vampirlerin hakiki vampirlere kan satması. alan memnun veren memnun karışmayın.
  • şerefini satanların yönettiği ülkede şaşırtmamıştır. yakında kan verirken bile para toplar bunlar birileri de çıkar savunur bu zihniyeti. yapımda ve yayında emeği geçen bütün kansızların amına koyayım.
  • ulan kansızlar nasıl yaparasınız 2 defa gönüllü kan vermek için gitiğim de sırf kilom tutmuyor diye kan veremedim.sonra o kanı vermek için öküz gibi yemek yiyip kan verdim sonra kansız oğlu kansızın biri kalkıp satsın ulan hakkımı helal etmiyorum.
  • kan grubum arh (-) ve nadir bulunan bir grup. kizilayin kan sattigi soylentisini yaklasik 10 yil once duymustum ve hic sasirmamistim. o zamandan sonra asla kizilaya kan bagisi yapmadim. bunun yerine duydugum kan anonslarina gittim ve bizzat hastanin ailesiyle muhattap olmak suretiyle kan verdim ve o insanlarin duasini aldim.
  • sen kani bagisladiktan sonra o kan hic masraf olusturmuyor degil mi guzel kardesim? sen kani buca'da verdin diyelim, o kan uygun sicaklikta kan bankalarina tasinmiyor, orada isleme tabi tutulmuyor, organizasyonu ve kategorizasyonu yapilmiyor, yeri gelince ulkenin baska bir ucuna ozel hazirlanmis buzlu paketler ile express olarak postalanmiyor.

    sen kani verdin ya kizilay hic test yapmadan senin kaninin saglikli olduguna inaniyor, o yuzden test yapmiyor, transfusion'a falan tabi tutmuyor.

    tabi lan, hic masrafsiz senin damarindan bagislanan insanin damarina giriyor o kan, kizilay'a bak sen!!! tuu kaka.

    kaldi ki o masraflar hastadan talep edilmiyor zaten, hastanenin odemesi gerekiyor ki hastane bu hesabi yasal olarak hastaya kitleyemez.

    tanim: 'kizilay'in kanin masraflarini cikarmasi' olmasi gereken basliktir.
  • lise ve üniversitelerdeki kızılay kulüplerini de etkileyecek olan olaydır, gelsin kızılay kan toplama çadırlarını yıkma eylemleri ...
  • evet yine sığırların gelip kalın sıçtığı olay. yalanmış, öyle diyor beyimiz.

    kızılay'a kan vermeyin, ihtiyaç sahibine verin.

    edit: şimdiye kadar kızılay'a kan vermedim. ihtiyaç sahiplerine gidip birebir verdim. kızılay'a verdiğiniz kanlar sadece vatandaşa satılıyor. kalanının kime gittiğini de bilmiyoruz zaten.

    "kan masrafı" diye bir şey olamaz. devlet ödenek ayırıyor o kadar. bir de bizden mi para alacaklar?

    edit2: 0- efenim ankara içi yeşillendirebilirsiniz.

    edit3: oman tonrem yalnız değilmişim. kızılay'ın kan sattığını bilip kızılay'a güvenmeyen ve kanını doğrudan ihtiyaç sahiplerine veren tek kişi ben değilmişim. yalnız değilmişim. (bkz: şu an ağlıyorum biliyor musun)
  • kızılay o saklama nakliyat gibi işlemleri pekala toplanan bağışlardan karşılayabileceği gibi olay kızılay'ın para istemesi değil hastanenin kızılaydan bedava aldığı kanı hastaya satması daha çok sanki.
  • (bkz: kan bankası)
  • benim kanım ihtiyaç sahiplerine hediyedir ve para ile satılamaz !!
hesabın var mı? giriş yap