• yamulmuyorsam antalya'da konyaaltından 100. yıla gidebilen tek hat.
    diğer hatlar konyaaltı caddesinden valiliğe geçerken bu hat 100.yıla girip öyle gidiyor.
  • antalya'da metrobüs keyfi yaşamak için tercih edilecek hat.
    yeni ulaşım sistemini tasarlayanlar sadece tasarlamakla kalmış, hatları kontrol etme görevini sadece vatandaşlara devretmişler muhtemelen.
    kl06 bom boş ceylan gibi sekerken (bu hatta kim bine o ayrı bir mesele, konyaaltı'ndan meltem'e, oradan yüzüncü yıl'ı pas geçip selekler'e oradan oraya giden saçma sapan bir hat)
    kl08 metrobüs tadında, binmek ayrı dert, inmek ayrı dert.
    hadi sokağa çıkıp hatları kontrol etmiyorsunuz, oturduğunuz yerden bakın hatlardaki biniş yoğunluğuna. elinin altında veri. bunu kullanmasını da gelip biz mi gösterelim?
  • belediyenin acilen körüklü otobüs alıp desteklemesi gereken hat.
  • kl08 belediyenin kasasina calisirken kl06 sahisa aittir, belediyenin sahis firmalari sikmeye calismasidir. kl08'den bildiriyorum durumlar vahim.

    (bkz: otobüste entry girmek)

    edit: kl06 diye bir otobus yok kicimizdan element uydurmayalim, kc06 olacak.
  • antalya ulaşımının belkemiği, hayat damarı, nasil söylesem; alex'i, xavi'si, kobe'si kısacası her şeyi.

    yazın düzenlenen yeni ulaşım sistemiyle birlikte her 5 dakikada bir ona rastlayabilirsiniz. vatan şaşmaz'ın metrobüs reklamındaki kadar ünlü olmasa da hayrettin'in metrobüs reklamındaki kadar kalabalık. binerken amacınız oturacak koltuk değil, tutunacak bir yer bulmak olsun.
  • bu otobüsün diğer adı, "kl 08 candır". sabaha kadar sefer koymuşlar. rotasını kim çizdiyse, çok dualar kazanmış, kim bizim evin önünden geçirmişse çok sevap kazanmıştır. seviyoruz.
  • antalyanın yükünü taşıyan otobüs hattıdır. kalabalık olmayan saatlerde bile orta ve arka kapıdan beleşçi tabir edilen insanlar binip pişkin bir şekilde ücret ödemeden seyahat ederler. ücretini ödeyip binmiş insanların yer hakkını gasp etmekten hiç çekinmezler. birgün bir tanesinin burnunun üstüne kafayı gömecem ama ne zaman bilinmez.
  • konyaaltı-lara seferi yapan otobüs hattı.
    konyaaltının makul bir noktasından binmek istesem bile tıklım tıklım gelmeyi başaran, bu kadar insan nereden binip koca otobüsü doldurmayı başarmış hayreti yaşatan bir araçtır.
    istanbul araçlarını gördükten sonra gözüme pek bir tenha gelmiştir, kıymeti bilinmiştir.
  • zamanının 13ü ve 15inin kırmasıdır.
    13 ile 15in tek farkı, 13 direk cam piramidin önünden geçtikten sonra doğu garajına giriyordu, 15 ise başta melteme girip sonra ışıklardan yardırıyordu. ikisinin en iyi özelliklerinin bir ara toplanıp halka sunulduğu otobüs-minibüs hattıdır kl08.
    --- emekli mode off ---
  • antalya'nın 24 saat çalışan tek metrobüs görünümlü über otobüsü.yanılmıyorsam lara plajlardan serbest bölgeye kadar gidiyor. hocanın antalya'ya yaptığı en önemli hizmetlerden biri.
hesabın var mı? giriş yap