*

  • biraz önce okuyup, oldukça üzüldüğüm bir haberdir. ne yazıkki antalya'nın kemer ilçesinde, tabiat parkı sınırları içerisinde bulunan kleopatra koyu, özel bir şirkete 29 yıllığına tahsis edilmiş. yapılaşma ve doğal hayatın tahribatı söz konusu. malesef ülkemizde ağaç üstünde yaprak kalmadan, taş üstüne taş konmadan rahat edilemeyeceğe benziyor. doğal hayatı korumak resmen alerji yapıyor olmalı bazı kendini doğanın bir parçası olmadığını zanneden insanımsı varlıklarda. çok yazık.

    kaynaklar
    kaynak1
    kaynak2
  • satın efendiler satın, yiyin efendiler yiyin,
    aksırıncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin.
  • bugün duyduğum üzücü bir haber hala tt olmamış olması da biraz üzücü. satın her yeri satın amına kodumun ülkesinde bina dikmediğiniz yer kalmasın yeşile hasret kalalım. unutsun gelecek olan kuşaklar yeşilin ne renk olduğunu nasıl olduğunu. lanet olsun böyle iktidara gerçekten. her geçen gün daha da kötüye gidiyor
  • kemer ilçesinde,tabiat parkı sınırları içerisinde bulunan kloepatra koyu özel bir şirkete 29 yıllığına tahsis edildi. 2015 yılında ihaleye çıkmış fakat ihaleye giren firmanın geri çekilmesi üzerine bu yıl tekrar ihale düzenlenmiş. 29 yıllığına başka firmaya günübirlik kullanım için tahsis edilmiş. geçen yıl görme imkanım oldu burayı gerçekten doğa harikası bir yer. koylar bize, yani halka ait değil mi?nasıl böyle bir girişimde bulunulabiliniyor anlamıyorum. ilgili yerlere gerekli yazılar yazılmış. umarım seçim öncesi bu yanlıştan dönülür.
  • seçim öncesi tepki toplamamak adına satma yöntemine başvurmayıp şimdilik kiralanmıştır.
    ya da başlarına taş düştü.
    normalde satarlardı da...
  • zaten yıllardır yapılanın resmileştirilmesidir. 29 yıllığına güya kiralık.

    fethiye'de bir koya gidin mesela. deyin ki "plajlar yasal olarak halkın istediğim yere uzanırım." şezlongcu abiler sana o yasal hakkı ince ince anlatırlar.

    plajın en güzel yerleri hep birileri tarafından "işletiliyordur". senin "yasal hakkın" ise en köşede taşlık olan taraftır.
  • yıllık 500 bin türk lirası karşılığında gerçekleşmiş, antalya barosu tarafından da iptal davası açılmıştır.

    bir antalyalı olarak söylüyorum,

    allah belanızı versin.
  • sonucundan kimsenin bilgisi olmayan olay.
  • 22 haziran 2020'de gitmiştim. orda çalışan temizlik görevlileride bahsetti. en fazla 1 sene daha gelirsiniz dedi özel şahıs kiraladı falan dedi. ama duyduğuma göre kamp alanı olarak işletilecekmiş. eğer öyle olursa hoş olur gibi. zira o yol tam bir zulüm.
hesabın var mı? giriş yap