• bu sene 11-19 mayıs tarihleri arasında beşincisi yapılan kitap fuarı.

    http://kitapbocegim.blogspot.com/…i-kitap-fuar.html
  • 6.sı 25 mayısa kadar sürecek güzel organizasyon. herkes var. "kampanyamız var" diyen stand görevlisi hanımefendiye "türk solu' nun ve gökçe fırat' ın hiçbir şeyini almam" diyip uzaklaşırken ihsan eliaçık hocayla selamlaşma fırsatı buldum. daha ne olsun?
  • kocaeli büyükşehir belediyesi'nin bu yıl 14-22 mayıs 2016 tarihleri arasında 8. kez düzenleyeceği kitap fuarı. tüm detaylar için; http://www.kocaelikitapfuari.com/
  • 13-21 mayıs 2017 tarihleri arasında 9.su düzenlenecek olan kitap fuarı. az bir zaman kalmasına rağmen hala etkinlik takvimi yayınlanmadı merakla bekliyoruz.
  • neye göre kendini türkiye'nin en büyük kitap fuarı olarak görüyor anlamadığım kitap fuarı. alan desen değil, katılım desen değil, kitapevi katılımı desen hiç değil.

    (bkz: o yok bu yok ne var lan it?)

    ayrıca her fuarda olduğu gibi yine kitapevi indirimleri internet'in altında. sahaflar da insanları kör etmek istercesine karışık dizilim yapmış. kör olmadan istediğimiz kitapları uyguna bulduk neyse ki.

    ayrıca yitik ülke yayınları ilk defa bu sene katılım gösterdi ve kadir* abi güzelliğini yaptı bize *
  • dün başlamış, 13 mayıs'a dek devam edecek olan fuar. antikkapı restoran ücretli yemek servisi de sağlıyor. geçen seneye göre daha nezih ve temiz bir ortam olsa da havalandırması hala eksik, fuarın her yanı, özellikle yemek bölümüne yakın olan yeri, buram buram döner kokuyor. allahtan döner kokuyor, geçen sene çiğ köfte kokuyordu*fuardan çıkarken üzerinize çiğ köfte kokusu sinmiş oluyordu. giderken , uzun süre ayakta kalacağınız için rahat bir spor ayakkabısı giymeniz ve bol bol kitap alacağınız için bez çanta ya da şu pazar arabasını yanınızda götürmeniz tavsiye olunur.

    neden bol bol kitap alacağınız için dedim? çünkü burada sadece sıfır el yeni çıkmış kitaplar değil, ikinci el sahaf kitapları da satılıyor. ingilizce kitaplar orijinal fiyatları çok pahalı ama burada 3-5 liraya her yaşa göre ingilizce, fransızca, almanca vs yabancı dillerde kitap bulabilirsiniz.

    ne alacaksınız? tavsiyem vatan ve führer için kronik kitap a 19'da

    edit: bu da fuarın krokisi, yerleşim planı. tavsiyem evde yazdırın, orda bulamayabilirsiniz.
  • bu aksam tozunu alacagim mekan. internet fiyati ile yarimasa da ben kitaba dokunarak, sayfalarini karistirarak almayi seviyorum. bu sebeple internetten almam. cocuklarim icin oldukca kabarik bir listeyle gidecegim.
  • avm geziyormuşum hissi veren ve yayınevlerinin saçma sapan bir şekilde katıldığı: yine aynı saçma sapanlıkla organize edilen sözüm ona kitap fuarı.
    tek iyi tarafı sahaflar, onlar da gerçekten çok özensiz.
  • bu ay 4 adet kitapla kitap alma limitini doldurduğum için gezme amacı ile son günü gitme fırsatı bulabildim.müthiş kalabalıktı ve daha çok sahafları gezdim.sahafları gezmek zaman tünelinde yolculuk yapıyor hissi uyandırıyor insanda.
  • bu yıl 27 nisan- 5 mayıs tarihleri arasında yapılacakmış. ilk defa bu fuara gideceğim ama inernette fuar yerinin adresi, hangi yazar ve yayınevlerinin katılacağına dair bir bilgi bulamadım. bilenler aydınlatabilir mi?
hesabın var mı? giriş yap