• çarpılan araçtaki şoför öldü mü acaba? diye merak etmeme sebep olan dalmadır. geri zekâ şehir içinde kaçla gidiyor da kontrolü kaybediyor.

    https://www.59saniye.com/…tleyin-otomobile-dalmasi/
  • bu var ya, iste ben buna ne diyecegimi bilemiyorum ya. sen sakin sakin, arabanda klasik müzik dinleyerek belki evine, belki kiz arkadasinla bulusmaya, belki de cocugunu kreşten almaya gidiyorsun. sakinsin, yolun daraldigi yerde, yapman gereken sekilde sakince bekliyor ve digerlerinin gecisini izliyorsun. tam herkes gecti, artik yoluma devam edebilirim dedigin anda karşıdan o pislik beliriyor ve senin maalesef yapabilecegin hicbir sey yok. kacamiyorsun ve o serefsiz gelip sana bam diye carpiyor. o anda hersey duruyor.

    elim ayagim titredi.
  • internette ufak bir arastirma yapinca sunu buldum: ingilizce link

    çarpılan aractaki sürücü 74 yasinda bir adammis. kazadan ufak ciziklerle kurtulmus. bentley'deki omurgasiz da 46 yasindaymis ve olay yerinden kacmis. fakat patlayan hava yastigindaki kanindan izini bulmuslar. 14 ay hapis cezasi almış. sonrasinda da 4 yil boyunca hergangi bir arac kullanmasi yasaklanmis.

    carpilan arac bir ford kuga imiş. ford sürücüsü "eger karim yanimda olsaydi muhtemelen kurtulamazdi ya da ben baska bir arac kullaniyor olsaydim su an bunlari size anlatamayacaktim" demis.
hesabın var mı? giriş yap