• 2017 nba draft'ı 27. sıra seçimi olan eski utah(kolej) oyuncusu power forward.

    los angeles lakers tarafından seçildi.
  • ikinci summer league maçında boston celtics'e karşı 31 sayı atıp 9 da ribaund toplayan rookie.
  • adam summer league'de superstar gibi oynuyor.

    2.06 boy, üçlük tehdidi, pota altı hücum, sol elle(ters elle) drive ve bitiriş, fake+drive+shot+pas hatta isolation hücum bile var!!!!

    elemanda yok yok gibi görünüyor bakalım sezon içerisinde neler gösterecek bize.

    https://www.youtube.com/watch?v=kn6t1m-ugbi
  • 27. sıra için çok çok iyi adam. hem randle hem ingram'ın yedegi olur. boyle şut sokmaya devam ederse randle'i benche bile atabilir bence bir sakincasi yok.
  • lakers tarihinde bu kadar geriden draft edilip bu kadar potansiyeli olan bir oyuncu hatırlamıyorum. nba'de artık bu tür uzunlar tercih ediliyor ve ileride adından çok söz ettirecek gibi duruyor. lonzo ball ve ingram ile beraber bir 5 yıl sonra ne durumda olacaklar, lakers'ı nereye taşıyacaklar şimdiden merak ettirmiyor değiller hani!
  • golden state warriors'un üstüne mükemmel bir draft başarısı görecekmişiz gibi duruyor.
    kyle kuzma, brandon ingram, lonzo ball, clarkson gibi isimlerle beraber bir de brook lopez gibi bir veteran getirdiler.

    bu sezon çok büyük işler olmaz belki ama, lakers yavaş yavaş geleceğin takımını kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    bu takıma bir de süperstar geldiğini düşünecek olursak, golden state warriors benzeri bir hikaye ile baş başa kalırız gibi görünüyor.

    özellikle celtics'in geçtiğimiz sezon çıktığı seviyeyi düşünecek olursak, nba'in eski havasını geri kazanması için lakers&boston rekabetinin devam edebilmesi açısından güzel şeyler oluyor.

    nba eski havasını kazanacak benim gözümde ama bakalım.
  • jerry buss'un işe yarar iki evladından biri olan jesse buss'ın, kurduğu draft belirleme sistemi ile lakersımız adına yaptığı bir diğer hırsızlık.

    abuk subuk yerlerden cevherler bulmaya devam ediyor takım onun sayesinde.
  • yaz liginde attığı sayılardan çok, yaptıkları ile dikkat çeken çaylak. gerçekten çaylak seviyesinin üstünde oynuyor.

    dış atış tehdidi ve atletizmi lakers'ın yeni kuracağı sistemde çok işe yarayabilir. zubac ve ball ile de uyumlu gözüküyorlar.

    tek kötü yanı savrukluğu. çok fazla basit hata yapabilme potansiyeli var. maçlarda konsantrasyonunu kaybetmemeyi öğrenir ve azimle çalışırsa 2018'de kurulacak kadronun önemli bir parçası olarak bulabilir kendisini.
  • sadece sayı attığın için lakers taraftarları tarafından beğenildiği yanılgısına düşülen oyuncu. hiç alakası yok. mesela bazı maçlar vander blue, ondan daha çok sayı atmasına karşın, kimsenin vander blue'yu övmek için sıraya girdiği yok.

    kuzma'yı çekici kılan, muazzam basketbol temeli ve atletizmi. bu adam şut atabiliyor, bu adam savunma yapabiliyor, bu adam reboundu alıp karşı potaya gidebiliyor, bu adam nereye hareketlenmesini çok iyi biliyor ve lonzo ile sahada görmek isteyeceğiniz atletizme sahip. her şeyden önce basketbol zekası yüksek. üstelik lige nba için yeterli bir fizikle geliyor. lakers'da eksik olan ne varsa, bu adam orta vadede bunları takıma verecek potansiyele sahip. fena halde de estetik. top sürüşü, şut atışı adeta kitap gibi.

    eğer çalışkan ve kendini geliştirmeye odaklanmış bir kafası varsa, kuzma bu taraftarın heyecanını haksız çıkarmaz.
hesabın var mı? giriş yap