• sığacık kaleiçi'nde seferihisar'ın en güzel mezelerinin yapıldığı, tarihi kale duvarına sırtınızı dayayıp kaliteli muhabbetin dibine vurabileceğiniz eşsiz bir ortam.
  • yardırarak geliyor..

    muhtemelen yılbaşı hediyesi olarak yazar alımından nemalanacaktır.umarım yani.
  • sosyal fobi konusunda canı yazmak istemiş sanırım :)

    bak sana bir tüyo;

    şarkı sözü füzyonu yerine sözlükte online oluş süreni artırıp giri yazmaya devam et. bence az kaldı, biliyorum sabırsızlanıyorsun ama hırsını böyle al şimdilik.
  • güzel yazıyor.
  • "bayan değil kadın feminizmi"nden öte olduğunu düşündüğüm, yazarlığı sahiden hak eden çaylak.

    bu memlekette ve ortadoğu'da kadın üzerinden türetilen iğrenç gelenek ve söz öbekleri söz konusu. cinselliğin üstü çarşaf çarşaf örtülmesine rağmen, gün geliyor asıl ayıp olması gerekenler gelenek adı altında karşımıza çıkıyor.

    tabii girdiği on adet entry'deki konu başlıkları şu anda bunlar.

    ben maskülen bir yazarım, erkek üzerinde de kadın, toplum vs... gibi baskıların olduğunu düşündüğüm konular ve bu konularla alakalı entrylerim var.

    ama bu çaylağımız bence çok haklı, bu tip konulara sadece feministlerin değil aydın olan herkesin tepki göstermesi gerekir.
  • texte dökülse 3 entrysinden 1 tuğla kalınlığında kitap çıkacak olan, yazdıkça yazan, paragraflarının sonuna gelindiğinde başı unutulan, her entrysinden sonra; "çok şükür bugün de bir kitap okudum" dedirten, yardır yardır, yardıra yardıra gelen yazar adayıdır. tezelden yazarlığının onaylanmasını dilerim. belirtmek gerekir ki şuan çaylak da olsa takibe değer güzel şeyler yazıyor.

    naçizane tavsiye babında: noktalama ve yazım yanlışlarına dikkat!
    çok çok uzun yazmak okunurluğu azaltır.
    az daha sabırlı ol, ümidini kaybetme.
  • yazarlığının bir an önce gerçekleşmesini ümit ettiğim, gayet güzel entrylere sahip çaylak.
  • (bkz: #63029580) uzun entryleri olan yazar.

    entryler biraz daha kısa olabilir mi ?
    sanki daha okunulabilir olur. olsun lütfen.
  • bugün profilinde biraz gezindiğim çaylak. çaylak demeye de dilim varmıyor aslında. nick dolduran çoğu trollden daha çok "yazar" ünvanını hak ediyor.

    güzel geliyorsun, biraz daha sabır.
  • iyi yazan çaylaklardan.

    kendisine biraz tavsiye de ben vermek isterim. typo hatalarını yapma, yazdığın güzel yazının güzelliğini lekeliyor. bir de fazla uzun yazıyorsun daha kısa yazabilecekken.

    tabi sen bilirsin yine de naçizane uyarı benimkisi. en kısa sürede yazar olursun umarım.
hesabın var mı? giriş yap