• bunu yapanın veya yapanların nasıl bir insan olduklarını hayal dahi edemiyorum!!

    bir oğlum var 1 buçuk yaşında,bakmaya kıyamıyorum ben,saçının teline zarar gelir diye korkudan ölüyorum.böyle sapıklar ile aynı havayı soluyacak diye ayrı bir düşünüp dertleniyorum.

    şu küçücük kızı aç bırakıp öldüren caniler nasıl bir yaratıktır?bakmaya kıyamıyor insan nasıl öldürür be ak...

    allah bin türlü belalarını versin,en beter acılarla ölmelerini diliyorum.

    hakikaten bitsin bi dünya,yansın,hepimiz yanalım şu kadarcık çocuğu bile koruyamıyoruz.
  • kalbiniz mi kurudu lanet yaratıklar...
  • 3 aylık bir kızım var sırf kakasını rahat yapabilsin , gazı rahat çıksın diye saatlerce uykusuz kalıp gece gündüz kırk takla atıyoruz evde eşimle. hayatımda şu an en mutlu olduğum anlar özür dileyerek söylüyorum , 3 aydır boktan kakadan mutlu olduğumuz anlar.
    3 aydır evlat kelimesının ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum onun tebessumu sizin mutluluğunuz oluyor. 31 yaşındayım hergün annemle telefonda niye konuştuğumuzu benı her gün niye aradığını çok daha ıyı anlıyorum artık.ve biraz önce ofiste çalan telefonum,arayan annem
    televizyonda izlemiş ağlayarak ''oğlum torunumu ,güzel kızımı kimseye emanet etmeyin,güvenmeyin bırakmayın yoksa hakkımı helal etmem size'' dedi ve kapadı.
    dediklerinden sonra cümle kuramadım, ağladığım görülmesin diye odaya saklandım
    ulan bu ülke ne zaman bu kadar alçak, şerefsiz, kansız doldu. çocuk lan çocuk, ne günahı vardı.
    eğer ki kopacaksa kıyamet bir an önce kopsun ki artık hepımız yanalım, bitelim.

    edit:imla
  • bugün geçilen birçok haber arasında en acı olan, tek acı olan, yürek yakandır. para, güç, kariyer, itibar hepimizin allah belasını versin, bu melekleri koruyamadığımız için.
  • aç bırakıp öldürmek de ne demek. bu nasıl bir canilik, vahşilik, gözü dönmüşlüktür. sebep olan kim varsa bir insanın yaşayabileceği en korkunç acıları yaşamadan gebermez umarım. melek leyla'm 2 yaşında ki yeğenime benziyor. tıpkısının aynısı. sadece göz renkleri farklı. şimdi ona bakarken içim hep daha bir parçalanacak. cennet'in en güzel yerinde melek oldun sen kuzum. seni koruyamadık bizi affet.
  • leyla ve eylül olayları nezdinde son dönemde yaşanan çocuk ihmal ve istismarları üzerine:

    şimdi mi dikkatleri çekiyor çocuk tecavüzleri, kaçırılmaları ve ölümleri?
    yıllardır eğitimciler, uzmanlar ve sivil toplum kuruluşları uyarmıyor mu?
    yanlış politikalar ve ülkece sorumsuzluklar yüzünden binlerce çocuk mağdur oldu ve olmaya devam ediyor.
    en fazla 2-3 hafta basında, sosyal paylaşım sitelerinde haberler dolaşacak ve unutulacak.
    samimi değilsiniz. iki yüzlüsünüz.
    çocuklarınızı nasıl dövdüğünüzü, azarladığınızı veya bunlar yakın çevrenizde yaşanırken nasıl da duyarsız kaldığınızı biliyoruz.
    kimse kimseyi kandırmasın..
    çocuklara bunları yaşatan bizleriz, başkası değil.
    vicdan yapıp da o çocukların fotoğraflarını paylaşmayın.
    harekete geçin, somut adımlar atın.
    yakınlarınızdan, akrabalarınızdan çocuklarını dövenler vardır, gidin engelleyin konuşun, durdurun bu şiddeti, facebook'ta orada burada fotoğraf paylaşarak olmuyor duyarlılık.
    aile içi şiddete maruz kalan onbinlerce çocuk var akrabalarınızda komşularınızda. ne yaptınız bu çocuklar için..
    her yıl binlerce çocuk cinsel istismara, enseste maruz kalıyor. yakın çevrenizde köyde mahallede duyup da o çocuk için birşey yapmadıysanız, suçluları ihbar etmediyseniz; lütfen vicdan ve duyarlılık şovları yapmayın..

    ekşi sözlük yazarı psikolojik danışman
  • küfürler kifayetsiz kalıyor ülkem için, dilim lal oluyor.
    ben bu ortadoğu bataklığında dünyaya geldim hayattan tek temennim eğer evlenip çocuk sahibi olursam çocuklarımın daha medeni bir ülkede yaşaması. türkiye’de yaşayıp hamile kalmayı düşünen çocuk isteyen insanlar bir kez daha düşünmeli.
  • neden ?
    neden ?
    neden ?
  • açıklamalara güvenemiyorum. halkın tepkilerinden endişe edilerek böyle bir açıklama yapılmış olabilir. bir çocuğu açlıktan öldürmek oldukça vahşi ve meşakkatli bir yöntem. en vahşi insanlar bile bunu yapmaz. anlık bir öfke ile birine zarar verilebilir, ama medyaya da yansımasına rağmen birini uzun süre boyunca açlık çektirerek öldürmek nitelikli psikopatlık içerir. katil açısından mesele aileye acı çektirmekse, bunun daha şiddet içeren yöntemleri de var, üstelik katili yönünden daha meşakkatsiz.

    tamamen hislerimi esas alarak, bu açıklamayı tatmin edici bulamadım. bu çocuk gerçekten açlıktan öldürülmüşse, onu canlı iken bulamayan emniyet görevlilerinden biri olmak istemezdim.
  • muhtemelen açlıktan öldüğü doğru, kaçırıldığı yalan. arama çalışmalarına karşı kamuoyunda tepki oluşmaması için şimdilik geçiştiriliyor. kaçıran kişiyle ilgili delile ulaşılamadı açıklamasıyla konu kapanır ilerleyen zamanlarda. zaten unuturuz o zamana kadar.
hesabın var mı? giriş yap