• tamamen güvenilir fakat sadece amerika içine dağıtım yapıldığından, biz türkiye sınırları içinde yaşayan üyeleri olarak hiçbir işimize yaramayan sitedir
  • belli bir puana ulaştıktan sonra guitar hero almayıp da aynı puana zac efronun filmini alan insanlar var mıdır diye düşünmeme yol acan internet siteciği.davetiye lazımsa mesaj atın pişman olmazsınız.
  • bu adamlar nasıl ürün yollayacak ne sistemi çözebildim ne de inanasım var. böyle ıvır zıvır ne bulursam üye oldum, hepsinin sistemini anladım ama bunu anlamadım. neyse asıl inanmama nedenim o değil. site çok yavaş insanı kanser ediyor, davetiye sistemi arada saçmalıyor, üye olmaya çalışmak bile çaba istiyor, bug dolu (üye olan kişilerin bir kısmını listede göstermeyebiliyor, kazanılan puanları yazmayabiliyor...vs.) ama yine de üye olduk bakalım. davetiye isteklerini de kabul ediyorum tabi bu arada, çekinmeyip mesaj atabilirsiniz.
  • http://www.lockerzdavet.info/ adresinden de davetiyesini elde edebilmek mümkünmüş.
  • aralık ayı içerisinde kesinlikle hediye dağıtımı olacağının haberini vermiş olan site.
  • mor üstüne kontrast renkleri kullanan göze yumuşak gelen tasarımı ile kullanılması kolay sitelerden. katılmak isteyen bana mesaj atabilir.
  • birkaç gün önceki güncellemede şimdiye kadar kaydetmediği tüm puanları hesabıma eklemiştir, böylece kazandığımız ama görünmeyen puanların güvende olduğunu anlamış olduk. yalnız o günden beri kazandığım puanları yine saymamaktadır. onları da sıradaki büyük güncellemede yazacaklar sanırım yine. bu durum da çok sinir bozucu.
  • (bkz: beterz)
  • günde 4 ptz ( 2 puan sign inden 2 puan anketten ) az demeyin adamlar bedavaya bir sürü şey dağıtıyor ayrıca kampanya yapıyorlar arada ( bu haftasonu için 2 kat ptz veya yılbaşı için ekstra 2 ptz vs. ) davetiye isteyen arkadaşlara seve seve yollarım davetiyelerini.kimse gümrük konusuna değinmemiş ben değinim, 150 euro yu geçerse aldığınız ürün, ürünün %20'sini gümrük vergisi olarak ödüyorsunuz.
    edit: artık z-list im! biri beni durdursun çevremde kim varsa davetiye yollar oldum.z list olduktan haftalar sonra mail de geldi tişörtünü yolluyoruz diye bakalım ne zaman gelecek.
    # 2100 ptz
    # 38 friends joined
    # z-list status

    edit: yalvarırım elimde şu kadar davetiye var demeyin artık çünkü davetiyeler sınırlı değil arkadaşlar, istediğiniz kadar davetiye yollayabilirsiniz sizin dediğiniz elimde x davetiye var z-list olmanız için üye yapmanız gereken kişi sayısı şöyle ki; 5 kişiyi üye ettiniz z list olmak için kaldı 15 kişi ama davetiyeniz 15 tane kalmadı.
    şimdiye kadar bir şey alabildim mi? hayır.
  • gün itibariyle yapılan güncelleme sonucu birçok saçma bug'ı düzelttiler.* görünmeyen puanları da eklediler. ayrıca tasarımda da bazı yenilikler yaptılar. güzel oldu güzel.
hesabın var mı? giriş yap