• son maçta beni yatıran okul.
    ortalama:1.05 gmat: var

    1.05 bile olsa garanti diye bişey yoktur. bu okul bana onu öğretti.
  • elimdeki fazla davetiyesini ilk mesaj atan kisiye verecegim okul.
  • yalancı yarim dizisinde mehmet tanver karakterinin yalancıktan bitirdiği okul.
  • muhendislik egitimi almis birisi icin, yuksek lisansin mumkun olup olmadigini merak ettiren okuldur.

    ozellikle mba egitimi hakkinda bilgisi olanlar, bu konuda yardimci olurlarsa sevinirim.
  • ulaşıncaya kadar çok değerli olan ama ulaşılınca çok da espirisi olmayan iyice bir okul çok çok fark beklemeyin istanbuldaki iyi üniversitelerden.
  • dün itibariyle kabul aldığım okul. şu anda fellek fellek burs aramaktayım. burs bulamadığınız vakit yurtdışında çok uygun öğrenim kredisi imkanları bulunduğunu söylüyorlar.

    başvuru sırasında, en çok tereddütte kaldığım kısım gmat puanımdı, bununla ilgili forumları fazla okumamanızı tavsiye ederim. lse, amerikadaki okullar gibi gmat, gpa ortalamalarını paylaşmıyor, en sağlıklı bilgiyi program koordinatörüne mail atarak öğrenebilirsiniz. örneğin, management program koordinatörü, verbal, awa, ir kısımlarını incelediklerini ama önceliğin, sayısal derslerin anlaşılması için gerekli olan quantitative bölümü olduğunu, burada en az %75'lik dilime girmenin ön kriter olduğunu belirtmişti, puan olarak da q48'e denk geliyor. bu kriterler, bölümden bölüme değişebiliyor.

    ayrıca, çoğu bölüm için 3,5 gpa alt sınır. uluslararası ilişkiler gibi bölümler neredeyse 150 kişilik kontejyanlara sahip olup görece girmesi kolay gibi gözükse de, kontejyanının az olduğu bölümler için çok sağlam bir rekabet var.
  • international relations dersindeki international society (english school da deniyor) görüşünün çıkış noktası olan okul.
  • 2010-2013 seneleri arasında bir de yetmez iki tane msc in .... yüksek lisansı yaptığım, keyifli oldugu kadar zor olan, oyle ki sınavlardan once butun ogrencılere psikolojik destek programına katılma çağırımı yapan, top tier bir okuldur. bu programın nedeni daha once meydana gelmiş vakaları onlemek ve bir daha olmamasını saglamaktır. tabii butun bildiklerininizin 3 saatlik bir tek sınavda test edilmesi ve kaldıgınız dersten re-sit in sadece bir sonra ki sene yapılmasının vucutta yaptıgı baskı kimi zaman kayşın kopmasına sebep olabiliyor.
  • iyi bir türk okulununun mühendislik bölümünden 2.29'luk oldukca boktan bir ortalama,650'lik ortalama bir gmat, sağlam bir cv ve referanslar ile başvurduğum mektebi kraliçe. yüzde 99 kabul edilmicem ama 50 pound u yatırdım bekliorum bakalım nolucak.

    edit: referanslar hocalar tarafından sisteme girildi. heyecan dorukta...

    edit 2: dinged :(
  • eğitim derecelerinin çoğu yüksek lisans programı olan, yüksek lisans programları da genellikle 12 ay süren okul. bu kadar başvuru almasının nedeni kaliteli eğitiminden ziyade, burada okumuş olmanın bir prestij meselesi olarak görülmesidir.
hesabın var mı? giriş yap