• lost dizisinin bir türlü çözülmek bilmeyen sırlarıdır.

    aç aç bitmez bir olta gibidir bunlar.

    fakat ceval gazeteci tass jj abrams'la yaptığı röportajda bu imkansız sorularaın yanıtlarını galakside ilk defa sözlük eşrafına açıyor.

    çok fena spoyler iççeren bir başlıktır okusanız da olur okumasanız da...

    - ıssız adada kutup ayısının işi nedir?

    kutup ayısı uçağın patlamasından kurtulup ıssız adanın ortasında kalan bahtsız sayid için gelmiştir. fakat ne yazıkki kötü emellerine nail olamadan vurulmak suretiyle öldürülmüştür.
  • - siyah duman nedir? nasıl bir güvenlik sistemidir? neden mister eco'ya saldırmamıştır?

    kara duman uzun zamandır mutsuz olan koreli çiftin ızdırabıdır aslında. bilindiği üzere jinn'in yaşadığı en büyük problem namahremine el sürememesidir. bu durumun üstüne kartal maltepe yöresinden "düman çıkıyor düman" adlı türküyü korece çığırırken adanın kozmik güçleri tarafından bu türkü vücud bulmuş ve bir nevi güvenlik sistemi haline gelmiştir. cinsel açlığı insan parçalamaya varan derecededir.

    mr eco'ya da bu sebepten girişmemiştir. "beni sker lan bu" diye düşündüğünden mr eco'yu es geçmiş bir nevi kuyruğunu bacakları arasına sıkıştırıp kaçmıştır.
  • - tekrar tekrar girilen sayılar nedir?

    bu sayıların aslında sanıldığı kadar bir ehemmiyeti yoktur. ceycey abi* pizza yemeye bayıldığı için yerel bir pizzacı olan kerolayna pizza evinin telefon numarasıdır.

    dizinin çok tutması üzerine telefon üstüne telefon alan kerolayna pizza evi frençayz olayına girerek paranın dibine vurmak üzereyken ortakları arasında çıkan kavga nedeniyle ikiye ayrılmış ve aynı caddenin karşılıklı sokaklarında kerloayna pizza evi ve has kerolayna pizza salonu olarak rekabete başlamıştır.

    pizza sosunun tarifi ayrılan ortakta olduğu için has kerolayna pizza salonu daha çok rabet görmektedir.

    http://www.realcarolinapizzalounge.com/

    locke street no:5 north carolina
    481 516 23 42
  • - hatch'teki bilgisayar neyin nesidir? ne işe yaramaktadır?

    bu bilgisayara 8086'ların atası sayılan 8085 tabanlı bir 486 dx2 66'dır. (evet böyle bir bilgisayar yok ama ada çok fantastik kardeşim olmuş bir şekilde) 3. sezonda öğreneceğimiz üzere desmond'ın senelerce 31 amaçlı kullandığı bir webserver'dır. sayı girilen ara yüz ise locke ve çetesi eğleşsin diye kurulmuş bir screen saver tadında programcıktır.

    tekno embesil locke ve benzerleri tarafından alt - tab kombinasyonu kullanılmadığı için bir sır gibi gözükse de altında yatan olay tırttır.

    fazla kafa yormayınız.
  • - darma coorperation nedir?

    jj abi uzuun bir iççekerek yanıtlıyor bu soruyu, bilinçli bir gazeteci olarak bize de el değmeden yazmak kalıyor:

    şimdi tass'cım ikinci sezonun ortası gibi biliyorsun ben tom'la* bir film* işine giriştim. doğal olarak diziye gereken özeni gösteremedik. bizim çocuklarda biraz terso olmuşlar dharma and greg'in setlerinden birini kullanmak zorunda kalmışlar. olay direkt çakılmasın diye de aradaki h'ı silmişler.
    şimdi kızamıyorsun da çocuklara. zaten vik vik konuşan çinli profesöre de bakarsan jenna elfman'ın yandan yemişi olduğunu anlaman çok uzun sürmeyecektir.
  • - kate in jack veya sawyer dan birini secme olayi neden onemlidir?

    onemlidir cunku herkesin kaderini belirleyecektir.

    eger sawyer i secerse, adam sandler tipli arkadasimiz jack, kendini iyice sagliga, tibba, bortuye, bocege verecek, nihayetinde de aradigi aski locke'da bulacaktir. aslinda locke da ona karsi ilgisiz degildir, zaten tutmayan bacaklarinin tutmaya baslamasi biraz da bu ask elektriginden kaynaklidir.

    yok eger jack i secerse, sawyer "hani kizlar duzgun adam yerine serseri adam secerlerdi, bu ne bicim senaryo" diyerekten serseriligin dibine vuracak adada bizden kurtulan kim var kim yoksa oldurecektir. hizini alamayip others denen gudik gruba da girisecek olan sawyer i, dizi finalinde adanin cole benzeyen kismindaki kutup ayisi beklemektedir.

    yok bu ikisini degil de, jin'i secti diyelim. o vakit bunu kaldiramayacak olan sun'in aslinda chun li oldugunu farkedicez. yep yep haraketiyle kate e daldiktan sonra adanin tum hakimiyetini ele alacaktir. erkek hakimiyeti mi dediniz??

    locke u secerse.. iste o zaman adada dedikodular bas gostercektir. herkes arasinda "ayol bu pinar altug un baska bi turlusu heralde, su yasina goruntusune bak, bi de yanindaki yasli amcaya bak, ayy ayy pek fena" seklinde konusacaktir. lakin bunlara aldiris etmeyecek olan cift, bir de bebek dunyaya getirip claire'in cocugu ile besik kertmesi yapacaklardir dogan cocugu.

    sanirim senaryoyu bana biraksalar sacma sapan seyler izlicektik, allahtan durum boyle degil.
    ve acilen 2inci sezonu izlemem gerek.
  • - henry gale kimdir?

    tass'cım bu hollywood çok fena bir yer biliyomusun. homeless'ı, actor wannabe'si çoktur bizim buraların. günlerden bir gün josh'a ** mendil satmak için bu herifçioğlu yanaşıyor sonra da pantolonuna yapışmış "abi mendiill" diye bağıra bağıra stüdyoya kadar geliyor. ben hayatımda bu kadar itici insan evladı görmedim kardeşim.

    o an kafamda şimşekler çaktı ulan ben bunu bir iki bölüm koyayım milleti iyice ifrit etsin dedim.
    ama baktım ratingler gani olayın çapını büyütmeye başladım. iyi de oldu be tass'ım.
  • - jack gerekli bir karakter midir?

    aslında değildir. diziye başlamadan önce abc televizyonu yaklaştı "bak türkiye'de bir televizyon programı varmış onu kendimize uyarlamak istiyoruz bir nesil türk gencinin pırlanta ayarı insanlar olmasını sağlamış hadi ceyceyim yap bize bir güzellik" dedi.

    işte right jack and mr sawyer* programı böyle doğdu. aslında sadece iki bölüm utah'ın yerel kanallarından birinde yayınladık ama bu sawyer karakteri fazla iyi oldu herhalde; birden nete düşmesin bizin tvripler...
    zaten bu lost projeside vardı sawyer'ı almaya karar verdik. jack'e gerek olmadığını düşündük, hatta bak dikkat et pilot bölümde jack yoktu. ama test audience bu jack'siz maceraları pek beğenmedi. meğerse millet sawyer'ın değil de jack'in sawyer'dan ayarı aldıktan sonra cemcük ağzının aldığı binbir şeklin hastasıymış. bizde bunun üstüne oynamaya başladık.

    rating uğruna saklıyoruz hala bu malı...
  • - charlie neden hala hayatta? neden ama?

    jj abrams: o kim be?!
  • - others kimdir? necidir?

    queensryche'ın bir konserine gitmiştim. geoff* abi şöyle birşey demişti:

    "any kind of people come to queenryche concerts, man, women, others..." o gün bugün çok etkilendim bu konuşmadan. bu otjers hikayesi de buradan geliyor aslında. şimdi bu others dediklerimin hepsi gay. bildiğin diğerleri işte. bunlar kostüm falan giyiyolar biliyosun hepsi fantezi ayağına dikkatini çektiyse genellikle bunlar hep yağız delikanlılar taş kıvamında hatunlardan oluşuyor. bir henry gale'i tutturamadık onun da nedeninin açıklamıştım. bunların işi gücü bünyeye lsd verip hoplamak zıplamak. bazıları da mantarları* falan yiyip zavallı kazazedelerle uğraşıyo. fazla tutunamadı zati bu tipler.
hesabın var mı? giriş yap