• (bkz: şimdi reklamlar)

    ayrıca bu nasıl bir otelse artık bugün kalacak olsak oda-kahvaltı gecelik 1295 (bin iki yüz doksan beş)euro . eğer özel havuzlu mediterranean suiti tercih ederseniz 4435 eur.

    bu nasıl ücret politakasıdır? hakikaten buparayı veren var mı?

    edit: varmış.neden bu kadar zoruna gidiyor anlamadım. derdin gidip orada kaldığını belli etmek mi yoksa gerçekten reklam mı yapıyorsun? ayrıca mohg'nin reklama ihtiyacı yokmuş, oh iyi oldu öğrendiğim.

    edit2: fiyat.
  • bodrum'un en bakir kalmış bölgesine konumlanmış olan, a'dan z'ye her açıdan best ve misafirini mutlu etmeyi amaçlamış olan otel.

    sit alanı olan bir bölgenin böyle bir yapıya dönmesi tartışılabilir ancak adamlar yeşile o kadar önem vermişlerki doğayı katletmişler demek haksızlık olur.

    muazzam sessizliği ve mis gibi havasıyla huzur dolu bir atmosferi var. bir çok dünya mutfağını bulmak ve gerçekten eşssiz sunum ve lezzetle bu tatları denemek çok keyifli.

    (bkz: adamlar yapmış)
  • türkiye'nin en güzel koylarından birinde olan otelin gecelik fiyatını 500 tl'e indirmesini isteyen yazar gördü bu gözler :) bodrum'da 3 yıldızlı otelin gecelik fiyatı 500 tl'den fazla. bu yazar ya hayatında bodruma gitmemiş yada yazmak için yazıyor.

    mandarin oriental otel zinciri dünyanın her yerinde gecelik fiyatı pahalıdır. las vegas da bile içerisinde kumarhane olmamasına rağmen fiyatları yüksektir.
  • yüksek gelir sahibi kimselerin tatil, su sporları, denize girme gibi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeyi amaçlamış otel örneği.
  • şu anda keyfini çattığım otel.

    yüzde 97 doluluğa sahip olsa da asla kalabalık değil.

    insan celebrity olduğunu yeniden hissediyor.
  • bodrum'un en güzel koylarından birinde inşa edilmiş hatta geçtiğimiz yıllarda imar affindan yararlanmış ve kaçak göçek yerlerini bu afla temizlemiş otel, villa ve rezidans vb bölümlerden oluşan özellikle otel kısmında keriz silkeleme politikası uygulayan zincir oluşum.

    param var silkelenirim diyenlere karşılık benim de var lakin silkelenmeyi sevmiyorum demek istiyorum. boşa çene yormayın.
  • külünüzü isterseniz elime dökebilirsiniz diyen garsonları bünyesinde barındıran türkiye'nin nadide yerlerinde birisi.

    iyi ki varsınız.
  • son iki sezondur çalıştığım, türkiye şartlarında çalışılabilecek en iyi otel markalarından birisidir. türkiye şartlarında en iyi personel lojmanına sahip otel olabilir.
  • türkiye de bir çok otele gitmiş biri olarak söyleyebilirim ki çok üst düzey bir otel, sabah kahvaltıları,çeşit,kalite,tazelik muazzam. denizine zaten söylenecek söz yok cennet koyuna konumlu bir otel. fiyatlarına gelirsek çok ama çok pahalı ama oraya gelen dünya jet sosyetesi.oradaki chanel avrupa da en çok ciro yapan mağazaymış deyip noktalıyorum.
  • ekim başında kaldığım otel. böyle konforlu odaları en son maldivlerde görmüştüm. parasının hakkını kesinlikle veriyor. tek sorun bizim bodrumda gezmekten otelin tadını çıkaramamız oldu. hillside gibi ücra bir yerde olsaydı otelin hakkını verebilirdik. deniz güzel, tertemiz ama o denizin ortasındaki beton bloklar olmamış, ne işe yarıyorsa denizin içine etmişler. yanına maxx royal yapılıyordu, inşaat gürültüsü de cabası. bir de sezon sonu tenha olduğu için daha keyifli ve uygun fiyatla kalabildik.
hesabın var mı? giriş yap