• son günlerde özellikle bazı belediye başkanlarının istifalarının istenmesiyle gerçekleştirilmekte olan eylem.

    belediye başkanlarıyla ilgili partiye yansıyan herhangi bir ciddi şikayet, suç iddiası varsa ve bu durum seni genel merkez olarak rahatsız ediyorsa partinin yetkili kurullarını çalıştırıp adı geçen başkanın partiden istifa etmesini isteyebilirsin, hakkında gerekli soruşturmaları başlatabilirsin. belediye başkanlarından terör bağlantısı olduğuna dair ciddi emareler olanları (fetö, pkk vs.) görevlerinden alıp yerine belediye meclisinde yenilerini seçtirebilirsin. ancak "metal yorgunluğu" gibi bir kavram ile genel merkez olarak yıprandığını düşündüğün belediye başkanlarını istifaya davet etmek ise nereden baksan o başkanları seçerken ona oy veren seçmenin iradesine yapılmış bir saygısızlıktır. yapılması gereken iş bu şahısları 2019'da aday göstermemektir.

    ben yaptım oldu tarzı hareketler bir siyasi partinin günden güne erimesine neden olmaktan başka hiçbir işe yaramaz. ak parti'nin zannımca 2011'den beri yaşadığı da bu.
  • metal yorgunluğu diyeceksek, partinin kurulduğu günden bu yana her aşamada, her şeyin kararını ve talimatını veren, her makamı yönetip herkesi yönlendiren tek bir kişi var halbuki. o da metal yorgunu değil midir o zaman?
  • akp içindeki, tabanı konsolide etmek için yapılan "tavana minüt" vakasıdır.
  • metal yorguluğu = feto bağlantısı

    yine akp yine algı yönetimi...
  • cahilligime verin de bunun aslı mental yirgunluk degil mi? ha gercek anlaminda kullaniliyorsa ona bisey diyemem. biri yesillendirsin.
    edit: @metrobuste yer kapan muhendis sağolsun ucaklarda vuku bulan olayin, soyleyence, koltukta(!) cok oturmaktan insan vucuduna zuhur ettigini dusunulmustur diye bilgilendirmis
  • tek adam seçer / sever / söver...

    getirirken iyi gönderirken kötü he mi
    demiştir...

    demokrasi anlayışları o kadar geniş ki!
hesabın var mı? giriş yap