• michael hutchence'in 14 aralik 1999'da yayınlanmış olan (yani ölümünden 2 sene sonra) tek solo albümü. michael'in 1995'te başladığı solo albüm çalışması, ölümüne kadar sürmüş, ölümünden sonra ise black grape prodüktörü danny saber ve eski gang of four gitaristi andy gill sayesinde albüm tamamlanmıştır. şu şarkıları içerir :

    1- let me show you
    2- possibilities
    3- get on the inside
    4- fear
    5- all i'm saying
    6- a straight line
    7- baby it's alright
    8- don't save me from myself
    9- she flirts for england
    10- flesh and blood
    11- put the pieces together
    12- breathe
    13- slide away (feat. bono)
  • önce aşırı doz uyuşturucudan öldüğü, daha sonra da kendisini astığı açıklandığında, "abi rokçılar intihar ediyor" geyikleri yine almış yürümüştü.

    e intihar ettiği açıklandığında, saygınlığı bir kaç kat daha artmış, "intihar eden ünlüler kervanına" eklendiği yönünde kafa sikilmişti.

    fakat bir süre sonra ölümüne yönelik haberlerin şekli değişmişti. ölmeden 2-3 saat önce ailesiyle yemek yemesi, güle oynaya bol bahşiş bırakması, o gün kısa vadeli ve uzun vadeli sözler vermesi, "lan, şuraya, buraya gideriz" diye planlar oluşturması, beraberinde bir başka klişeyi getirmiş, "michael hutchence yoksa öldürüldü mü?" geyikleri başlamıştı.

    olayın üzerine gidip incelemesini tamamlayan polis ise, michael hutchence'nin seks sırasında fantezi olsun diye kendisini kemeriyle duvara bağlamaya çalıştığını ve o anda yanlışlıkla boğularak öldüğünü açıkladı.

    intihar etmediği ya da öldürülmediği açıklandığında ise, hayranları hayal kırıklığına uğradı.

    eee yapacak bir şey yok, ölürken bile facebookluk poz verir karizmasında ölücen hacı.
  • gilby clarke'a benzerdi.
  • müzikçaların bir kaç dakika önce shuffle marifetiyle kulaklarıma doldurduğu never tear us apart nedeniyle yıllar sonra hoş hislerle andığım kendi başka, sesi başka güzel adam. **

    i told you
    that we could fly
    'cause we all have wings
    but some of us don't know why
  • need to night.telefonumun muzigi olmasiyla birlikte 80ler zamaninda unlu seks sarkikarindan da oldugu soylenir.tabii adamlar hakli kurt cobain den sonra boyle derin bi ses duymadim ben.insanin libodusunu yukseltiyor :) hersey bi yana o da zirvesinde eyvallah deyip cekip gitmesi ile her ne kadar uzucu olsaada ayri coolluk kattigi da bi gercek...
  • adamın sesi bile seksti, hey gidin.
  • rahmetli, bildiğin 1993 model dave gahan'ın karbon kopyası.

    http://www.youtube.com/watch?v=djt9vekbyu8
  • '97de çalmayı bırakarak bize bozulmamış new wave arşivi bırakmış üstün vokal.

    neyseki iyi new wave vokali olarak hala 'dave gahan' var hayatımızda
  • ölümünün ardından koskoca 20 yıl geçen ilah. ben de kimselere benzemeyen bu adam hakkında şuraya bir şeyler karaladım.

    80'lerde tam bir bebek; 90'larda ise resmen seks ikonudur bu adam. özellikle wembley konserlerini izleyip hayran kalmamak imkansız. sesi; insanın iliklerine işliyor.

    kendisini paula yates'in bitirdiği kesin. aynı zamanda en çok helena christensen ile yakışmışlar bence.

    ayrıca çok geçmeden hayatı iyi bir uyarlamayla sinemaya aktarılmalı ve dominic cooper oynamalı. ikizi kadar benziyor.
  • bugün 59. doğum günü olan ilah. muhteşem bir ses, muhteşem bir canlı performans, enerji ve karizmayı aynı potada eritebilmiştir.

    keşke kendisine ve inxs'e yakışacak bir belgesel falan çekilse artık.
hesabın var mı? giriş yap