• rusya halk şarkısı polyushka polye müziğiyle gaza getirecek bir klip olmuş. tüyler diken diken.

    --- spoiler ---

    gün yorgunluk, yılgınlık zincirlerini kırma, umutları tazeleme, çoğaltma günüdür.
    başaracağız
    başaracağız
    başaracağız

    --- spoiler ---

    https://mobile.twitter.com/…tus/1006257590551138306
  • içimi umutla dolduran bir görüntü. izleyip etkilenmeyecek bir insan evladı tanımıyorum. sosyal medya hesaplarında paylaşılıp olabildiği kadar insana ulaşıp onlara da umut vermesi sağlanması gerekir.
  • yok arkadaş gerçekten siyasetin bir ahlakı yok. erdoğan'dan kurtulacağız diye sevinirken bir benzeri mi geliyor diye insan korkuyor. muharrem bey bu seferde meral akşener'in projelerini çalmayı bıraktı (3600 ek gösterge ve pingleri düşürme vaadi), şimdi 2,5 yıldır kullandığı sloganı çaldı. bu kadar olmaz diyorum pes diyorum. senin erdoğan'dan ne fakın var şimdi eyy muharrem ince...
    bakınız meral akşener'in iyi parti'nin kuruluş günü yaptığı konuşma
  • pes dedirten kliptir.
    kaç yıllık chp’sin bi slogan üretemedin mi be kardeşim. kaldı ki başaracağız,başaracağız,başaracağız ülkücü yeminin son nakaratıdır.
    muharrem bey napıyorsunuz?
  • en hafif tabiriyle çalmaktır. biraz daha dikkat edin be kardeşim. başka slogan mı kalmadı da meral akşener'in her mitinginde kullandığı sloganı aldınız. taklitler aslını yüceltir. o kadar genç var ince'nin ekibinde hiç mi kafanız çalışmıyor hiç mi kimse bir şey söylemedi ulan ayıp başka bir şey bulalım diye.
  • ne güzel mitinglerde video gösteriyor kendine özgü işleri var başkanın. yahu başka slogan mı kalmadı herkesin akşenerle özdeşleştirdiği şeyi niye alıp kullanıyorsunuz? son düzlükte neden işi boka sarıyorsunuz. akşenerciler dalacak tabi ki ne dese haklılar.
  • hırsızlık değildir. muharrem ince 80 milyonun cumhurbaşkanı olmaya adaydır. "başaracağız, başaracağız, başaracağız" meral akşener'e ait olmayıp, ince de bu vesile ile gerekli yerlere selamını çakmaktadır. anlayacağınız gayet ince görülmüş bir hamledir.

    hırsızlık istiyorsanız burada gerçekleşmektedir. bunun adı ideolojik hırsızlıktır.
hesabın var mı? giriş yap