• dolandırıcıların elinde oyuncak olacağınız site.

    aldığım ürünü teslim almadan kapıda iade ettim, satıcı da teslim almayı reddediyor böylece iade talebim onaylanmıyor, n11 konuyla ilgili bir şey yapmayı reddediyor.

    bildiğin n11 tarafından dolandırıldım...
  • n11'de paranızla rezil olacağınıza gidin amazon.com.tr den alışveriş yapın.

    n11 beni dolandırırken amazon 4 bin liralık sorunumu 5 dakikada çözüp 38 kere özür diledi.

    30 liralık ürün için n11'den aldığım cevap; "yetkili birime aktardık bir ara size dönerler",
    5 bin liralık sorunlu siparişe amazon'un cevabı: "yaşadığınız sorun için üzgünüz buyrun para iadeniz bundan sonrasını biz satıcı ile aramızda çözeceğiz"

    bundan bedava verseler n11 kullanmam...

    jeff bezos dayıyı günahım kadar sevmiyorum ama amazon.com muhteşem müşteri hizmeti veriyor.
  • başıma bir iş gelmeyen nadir sitelerden.

    benim gönlümü bir dolandırıcılığı bankadan önce çözerek almışlardır.
    babamın kart bilgileri ile biri laptop sipariş etmiş babama da bildirim gelince tansiyonu tavan yapmıştı tabi.banka işleminizi bildireceğim inceleyecek vb diye oyalarken n11 müşteri hizmetlerini aradik ,sadece karttaki ismimizi alarak siparişi iptal etmişlerdi canlarım.

    her sitede olduğu gibi dolandırıcı vardır elbet alışveriş yaptığınız mağazaya dikkat!
  • amazon.com.tr'yi tek geçerim. pazar günü aldığım ürün, pazartesi sabah teslim edildi. sorun yok,olsa da ilgileniyorlar.
  • teslim alamadığınız ürünler için bankanıza "harcama itirazı" yapın arkadaşlar. n11'in destek servisinden de, tüketici hakem heyetinden de daha hızlı sonuç alırsınız.
    ben finansbank kredi kartı ile alışveriş yapmıştım. başka bankada farkediyor mu bilmiyorum ama banka şikayetimi alırken '45 günden bir yıla kadar sürebilir' demesine rağmen 10 günden kısa sürede sonuçlandı.
  • hepsiburadadan net olarak daha iyi, sitesi çok kalitesiz ama ürünün fiyatı aslında kargo şirketine göre artıyor ve bunun yanında hangi kargo şirketinin getireceğini görmek vazgeçilmez.

    yavru köpeğime aldığım köpek süt tozu için mesela aras kargo ile ups satışı arasında 23 lira fark var... hepsiburadada herkes ya sürat kargo ile ya da hepsijet ile çalışıyor.

    not: ups spor.
  • türkiye'nin net en iyi alışveriş sitesidir. hiçbir sorunla karşılaşmadığım tek alışveriş sitesidir.
  • henüz rezalete dönüşmemiş fakat rezalet olma yolunda ilerleyen bir iade işlemimiz mevcut kendileriyle.

    olay rezalete evrildiğinde rezalet başlığı açacağım.

    özet: iade talebinden 9 dakika sonra mağaza kargo elime ulaşmadı diyerek reddediyor. n11 iade reddi için en az 3 gün bekletmeli mağazaları.

    ürünü iade için kargoya vememden tam 9 dakika sonra mağaza tarafından iade reddedildi. iade red sebebi; kargo elime ulaşmadı. ulan daha 9 dakika olmuş kargoya vereli, nasıl ulaşacak be, arada 600 km mesafe var.

    canlı destek'e güç bela ulaştım ve tavsiyeleri tekrar iade aç oldu. uyup yeni iade talebi oluşturdum, sonucunda 15 gün erteleme isteği gönderdi satıcı mağaza.

    bir şekilde paranın üzerine yatacak gibi görünüyor bu mağaza ama hadi hayırlısı.

    edit : 15 gün erteleme isteğini reddettim.

    edit: kargo satıcıya dün akşam 18 de ulaştı, henüz iadeyi onaylanmadı. sanırım ürünü kontrol ediyoruz ayağına son güne kadar bekleyecekler.

    edit : kargoyu aldıktan 9 gün sonra bi zahmet iadeyi yaptılar. sanki bir daha benden alışveriş yapmayın demek istiyor. zaten yapmıyorum kardeş, internetin kablosunu kesip attım (bkz: swh)
  • sitesinden sipariş ettiğimiz klozeti 10 günü aşmış olmasına rağmen hala elimize ulaştırmayan satıcılarla çalışan site.

    sayelerinde bir süredir poşete sıçıp, komşunun damına sallıyoruz.
  • sanki an itibariyle çökmüş site. ekşi sözlük'e mi özenmiş ne?!
hesabın var mı? giriş yap