• konyaspor takımının taraftar grubu.
    bu kelimeyi tek seferde söyleyene bilet veriyorlar mıdır acaba..

    (bkz: nalcaci genclik grubu)
  • konyaspor yeni stadıyla birlikte stadın kuzey alt tribününde takımı destekler.
    grubun lideri ibrahim apalıdır.
    ve konyanın en etkin grubudur.
    diğer gruplar ise şöyle;
    (bkz: nalçacı gençlik)(bkz: green white)
  • milli maçta yapılan ıslıklama olayından sonra hakkında " tüm türkiye'ye tribün kültürü nedir " göstermiş taraftar topluluğu yazılan grup. şu an aklımdan geçenlerin yüzde 1'ini yazsam en kötü hapse girerim.
  • rakip takım yerde yatarken bir puana tavken ''neyleyim cebimdeki milyon doları'' isimli tezahuratı söyleyen, rakip takımı baskı altına almayı rededen taraftar grubumsu..

    keza yine aynı maçta maraton tribünü(-ki genelde otururlar) rakip takım oyuncusu yere yalandan yatınca uzun süre ıslık ve yuhalama ile rakibi baskı altına alarak oyuncuyu yerden kaldırmışlardır..
  • ateşlilik derecesi muhtar çakmağı seviyesinde olan taraftar grubu.

    998 kere daha söylenince belki gerçekten türkiye'nin en ateşli taraftar grubu olurlar. kısfmet.

    düdüt: kendisi altı üstü yılların asansör takımı konyaspor'u desteklediği için iki bağırıp, yüksek sesle müzik açıp, meşaleler eşliğinde kornaya bastığında ülkenin en ateşli taraftar topluluğu olduğunu sanan taraftarları vardır.

    yaşın küçük, ülkeyi ve dünyayı görmemiş olman normal. hemen hakaret etmenden de anlaşılıyor fanatikliğinin daha çok yaşla ilgili olduğu. sana bir abi tavsiyesi, ateşli taraftar görmek isteyorsan maç günleri kızıltoprak, çarşı veya nevizade'ye bir uğra, gel ondan sonra yüzün kızarmadan "ülkenin ateşli tayaftayı bijiş abi" dersin yine.

    ha bu arada, ateşli taraftarlık salaklıktır, onu da not olarak düşeyim. normal taraftar olun, çünkü sen takım yenildi diye minör depresyonlara girerken maçı kaybeden adam akşam lamborghini'siyle etiler'e gidip şampanya patlatıyor. skinde değilsin yani adamın.
  • stad koltuklarına toplu halde tırmanıp kaçan "delikanlı" grup
hesabın var mı? giriş yap