• ankara, gölbaşı'nda inşa edilmekte olan nesibe aydın'ın son icraatı. sloganı da farklı olacakmış ankara gölbaşı arası yol nedeniyle. söyle ki; "yolda uyanmayan öğrenci, derste horlar durur.".*
  • 2008 eylülünde eğitime başlayacak özel okul. göründüğü kadarıyla bina harika. eğitim nasıl olur bilemeyiz. muhtemelen civardaki villaların çocukları buraya yollanır
  • 2008-2009 öğretim yılında açılacak olan kolej. kampüsünde fitness salonu, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, çadır kampları, hayvan çiftliği, sebze-meyve bahçeleri, amfi tiyatro, basketbol ve futbol sahaları, tenis kortları, bale salonu, 40.000 kitaplık kütüphane, kapalı trafik pisti ve daha birçok şey barındıracağı söyleniyor. nesibe aydın'ın yalancısıyım.
  • paralı askeri lise.

    "9. sınıf öğrencilerimize, haftaiçi günde 2 saatte; hafta sonu ise günde 3 saatte bitirebilecekleri kadar ev ödevi verilir. 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize, hafta içi günde 3 saatte, hafta sonu ise günde 4,5 saatte bitirebilecekleri kadar ev ödevi verilir."

    "öğrencilerimiz, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, son dersten sonra 80 dakika; salı ve perşembe günleri ise 35 dakika sürecek ve saat 16.55'te sona erecek olan etkinlik saatine katılırlar."

    http://www.nesibeaydin.k12.tr/…akademik-program.pdf

    (bkz: kuleli askeri lisesi)
    (bkz: maltepe askeri lisesi)
    (bkz: ışıklar hava lisesi)
    (bkz: evkat cetveli)
  • kardeşimin okulu. başlangıçta üst baş vs. oldukça dikkat ediyorlardı "disiplin" adına. şimdileri biraz daha gevşettiler. okulda yüzme havuzu var ve kardeşim yüze yüze vücut yaptı. bunun dışında ne kattı derseniz susar kalırım o serkeşliğimden de eser kalmaz.
  • 25 metrelik, 5 kulvarlı olmasına rağmen bir ucundan bakınca diğer ucu görünmeyecek kadar bulanık, pis bir havuza sahip kolej.
  • dershanesiz eğitim mottosuyla yola cikmis,öğrencilere ne kadar yüklenebilirim diye sınırlarını zorlayan,18 yaşına gelmiş öğrencilerine hasta olmasın akşam için diye limonlu ballı karışım tarifi veren,sabah 8 akşam 5 cumartesi 4 okul saatleriyle ögrencilerin lise hayatini "nerdeyim ben amk" diye sorarak geçirmesini sağlayan okul.yapamadikca yuklenir(bkz: tren hala kacmis degil)
  • özel askeri lise tadında bir okul. motto.ları çok çalışma çok başarı getirir. (mi acep?)
  • gazetede başarı ilanını gördüm en az 30 öğrencisi tıpı kazanmış nasıl bir okul bu ya diye düşündürdü
  • "hiç birşey yapamazsan antidepresan kullan" diyen rehber öğretmene sahip eski haliyle uzaktan yakından alakası bulunmayan ticarethane...
hesabın var mı? giriş yap