• fifth harmony'nin 1997 doğumlu üyesi.
  • ilk duyduğumda katy perry sandığım.
  • motivation adındaki single'ını çıkarmış şarkıcı. sam smith ve 6lack gibi isimlerle yaptığı işbirliklerini de çok beğenmiştim. ilk solo singleının iddialı olmasını istemiş olacak ki epey uptempo ve eğlenceli bir şarkı çıkarmış. klip de 2000'lerin ilk yarısının izlerini taşıdığı için çok beğendim. ariana grande, thank u next albüm döneminde bu pop müzik dinleyen kitlenin bu talebini farkedip topu 90'a takmıştı. normani de akıllıca davranmış.

    ama bu kızdaki beyoncé özentiliği patetik boyutlarda. fifth harmony'den çıkış yapmış 23 yaşında genç bir şarkıcısın beyoncé senin levelın değil, olamaz da. kariyerlerinin başında büyük isimlerle saçma sapan şekilde kıyaslanan genç isimlerin ne olduklarını da görüyoruz yani. bu kadar büyük ihalenin altına yatmaya gerek yok sen şarkına koreografine bak yeter. yeni x, yeni y diye yola çıkan genç şarkıcıların hepsi bir süre sonra kariyerlerinde duraklamaya giriyorlar o beklentiyi karşılayamadıkları için. umarım ekibi bunu düşünebilecek kadar akıllıdır. şu kıyaslama kariyerini 1 sene bilemedin 2 sene götürür daha sonrasında onu geriye çeker. potansiyeli fazlasıyla var, tavanı da çok yüksek ben olsam bu boşluktan faydalanır yeni beyoncé diye kendimi konumlandırmaktansa baştan aşağı orijinal bir imaj ile kendi ismimi, kendi kitlemi yaratırdım. bunu taylor swift yaptı, lorde yaptı, lana del rey yaptı, şimdi de billie eilish ve eski grup arkadaşı camila cabello yapıyor ve sonuç ortada.

    kariyerini dikkatle izlemeye devam edeceğim.
  • fifth harmony kızlarından en underrated üye kendisiydi sanırım ama şimdi camila ile aldı yürüdü. tabi bunda amerikan solo pop piyasasında uzun zamandır siyahi kadın popçu çıkmamasına da bağlıyorum. ariana grande demeyin sakın.

    son şarkısı ve klibi mesela, tamam evet iyiydi de, bakıyorum bir sürü ünlü, “vaaaaooov çook ii” tribine girmiş şimdiden. dediğim gibi, siyahi kadın popçu açığını iyi yakaladı. ama bir de ariana grande ve dolayısıyla scooter braun desteği de var arkada. resmen reklamın dibine vurdular.

    ben hala camila’nın sahnesinin ve şarkı seçimlerinin en iyisi olduğunu düşünüyorum. mesela mumble rap’e benzer bir şarkısı var omg diye, kendisi sevmiyormuş o şarkıyı. ki trend olmasına rağmen sevmemesi, bu şarkıyı kullanmaması da takdir edilecek bir şey. harika şarkılar seçiyor. sahnesini iyi kullanıyor.

    ama normani’yi de birileri projesine dahil etmiş belli. yürür bu kız. bug’ı çözmüş.
  • motivation singleından önce sadece fifth harmony grubu üyesi olduğunu bildiğim fakat 10 gündür durmadan şarkılarını dinleyip(zaten 5 tane mi ne var) sürekli canlı performanslarını izlediğim 23 yaşındaki kadın.dün geceki canlı performansı çok iyiydi,özellikle tek başına dans ettiği sahneler.umarim tinashe ile birlikte bu sene içinde albüm yayınlarlar

    kıyafetlerinin cikamadigi sahnede kalp krizi geçirdim
    https://youtu.be/rqjgqgq7mee
  • camila cabello'ya da 2017 zamanlarında yeni beyoncé diyorlardı. geçin bunları scooter braun'ın para verip zorla article yazdırdığı 2k takipçili dergi yazarları. 1 tane beyoncé var hepte 1 tane olarak kalacak.
  • dün riri’nin savage x fenty show’unda müthiş bir performans göstermiş hanım kızımız. hatta yıkıp geçmiş diyelim de izleyip de düşmeyen ne bileyim yani gitsin camila ile shawn’ın videolarını izlesin.

    normani - get busy
  • geleceğin beyoncé si diyorlardı. o kadar çok pr ını yapmışlardı ki artık fenalık gelmişti. şimdi ise piyasada yok. bu saatten sonrada pek patlayacağını düşünmüyorum.
  • son klibiyle izleyenleri ete doyurmuş şarkıcı kişisi. aslında bana tarz olarak çok uzak olsa da tek tük denk geldiğinde dinlerim. son klibinde cardi b'ye mi uymuş ne yapmış ama hiç gerek yok böyle hareketlere. ses olarak çok iyi fakat kariyerindeki bu aşırı erotik bad girl havalarıyla beyonce'un yolundan ayrılıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=dfmebquxeo8
  • wild side şarkısına düştüm.. muhteşem...
hesabın var mı? giriş yap