• bak şimdi bu arkadaşın hakkında da daha önce bir şey yazılmamış, aynı [(bkz: erzurumda yazilan efsanevi doktora tezi)nin danışmanlarında olduğu gibi. öncelikle özgeçmişine bakıyoruz. 1 ve bu da 2

    bu arkadaşımız sdu eğirdir turizm ve otelcilik yüksekokulunda doçent olarak çalışıyor, özgeçmişinda oldukça fazla sayıda eser var, tabi oldukça önemli bir kısmı eşiyle birlikte yazılmış eserler, hatta pek kabul gören bir yöntem olmamakla birlikte biraz sonra bahsedeceğimiz öğrencisinin doktora tezinden üretilen makaleye bile eşinin ismi eklenmiş. not: kavram kargaşası olmasın jargonda bunun adı danaya girmek değil aile şirketi kurmak.

    şimdi bu arkadaş öğrencisi adeviye erdoğan tarafından yazılan ve sdü sbe'nde tamamlanan bir doktora tezine danışmanlık yapmış. teze şu an ulaşamıyoruz, ama tezin konusu burçlar ve ik uygulamaları ve bu tezden türetilen makale, lüleburgaz'da mukim uluslararası elektronik meslek yüksekokulları dergisinde link yayınlanmış. bu derginin de bilim kuruluna ulaşılamıyor, ama burada da editörler olarak aslan aile şirketi işbaşında.

    gelelim zurnanın zırt dediği yere, öncelikle şu floodı inceleyelim, sonrasında da yol yöntem örneklem meselelerini aklımızda tutarak sadece şu cümleye odaklanalım.
    "organizasyonlardaki farklı işler ve konumlar, farklı yeterlik, nitelik, beceri ve kişisel özellikleri gerektirmektedir. bu farklı iş ve konumlara en uygun nitelikteki çalışanların yerleştirilmesi zorunludur. işgören ve işin birbirine uyumlu olabilmesi için kişilik yapısı ve yeteneklerin uyumlu olması ve uyum içerisinde çalışabilecek kişilerin bir araya getirilmesi gerekmektedir. bu araştırmanın sonuçları göz önünde bulundurularak yani insan kaynakları yönetiminin tüm aşamalarında burçlar ve bu burçların sahip oldukları yetkinlikler göz önünde bulundurularak düzenleme yapılması önerilmektedir. bu noktada, dikkat edilmesi gereken nokta, burçlar ve yetkinliklerin işe alım süreçlerinde ve diğer insan kaynakları yönetim evrelerinde daha objektif ve verimli hareket etmeyi sağlayabilir ancak bunların birer amaç
    değil sadece birer araç olduğu unutulmamalıdır."

    söz savunmanın efendim, başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. ha ırkçılık, ha ayrımcılık, ha burçlara göre eleman almak, al birini vur öbürüne.
hesabın var mı? giriş yap