• okuyacak gücüm yoktu, okuyamadım.
    problem herneyse önce opel merkeze bildirin, bayi garanti dışı desede oradan alma şansınız var.
  • (bkz: paragrafın önemi)

    paragrafsız yazıları okuyamıyorum kardeş kusura bakma. o kadar dikkat yok bende.
  • büyük rezilliktir, alman markası da olsa, distribütör türk olunca maalesef böyle saçmalıklar yaşanabiliyor. yaşanılan rezillik yüzünden ve hayati tehlike atlatmış olduğunuzdan tazminat davası açın, aracın da sıfırıyla değiştirilmesini isteyin. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, geçmiş olsun.

    edit: tamam vurmayın öldüm, opel şu an fransızlarınmış.
  • yazardan alıntı yapıyorum.
    "...henüz 3 aylık 10 bin km’de olan herhangi bi ağır kazaya karışmamış bir hasarı olmayan araçta durup dururken kırılmış..."

    yani, sol teker tarafından ağır olmayan bir kaza yapmış mıydınız?
  • soyle bir goz gezdirdim sevabina ozetliyorum:

    insanin insan yerine kondugu ulkelerde opel bir takim araclarini geri cagirmis sorun var diye bizim ulkede ayni soruna oraya tas gelmistir ondan olmustur demisler.

    klasik turkiyedeki sirketlerin cirkefligi serefsizligi iste 10/10

    edit: detayli inceleyen bir yazar bir takim tutarsizliklardan geri cagirmanin alakasiz olmasindan vs bahsetti haliyle cirkefligi baslik sahibi de yapiyor olabilir ona gore. (bkz: #113400634)
  • rezalet puanım 9/10, uzun zamandır güzel rezalet göremiyorduk, geldi

    benzer rezillikleri eskişehir ve ankara opel bayi ile senelerce yaşadım 1.3 ctdi corsa aracım ile, uzerine 4 tane arac değiştirdim, aklımın ucuna bile gelmez opel, opel türkiye rezalet, iğrenç!! müşteri memnuniyeti bu kadar mı olmaz bir firmada
  • lan hemen salak salak okuyamadık edemedik esprileri yapmayın 2 dakika cıvıtmayın, adam mağduriyetini açık açık yazmış işte.

    ciddi konu, çok geçmiş olsun dilerim, sorun gerçekten araştırılıp büyürse toplu recall yapılabilir ki bunlar önemli olaylardır.
  • adam burda acik acik derdini anlatmis, gerizekali ergenler isin geyigini yapiyorlar. okumuyorsan okuma siktir git ulan!
    rezalet gibi rezalet, aynisi sizin basiniza gelsin diye bekleyecek misiniz? yoksa en azindan burada kamuoyu olusturup boyle sacmaliklara yaptirim uygulanmasini mi saglayacaksiniz buna karar verip yazin
hesabın var mı? giriş yap