• turk internet com haberine gore, izmirdeki ilk wireless internet hizmetini sunan alı$veri$ merkezi.

    http://turk.internet.com/…igoster.php3?yaziid=12158
  • izmir-ankara yolunda varan turizm'i geçtikten sonra sağda kalan avm. bornova metrodan servisleri vardır. forum bornova servisleri ile karşılıklı kalkarlar. içindeki sinema salonu bizim evin salonundan daha dardır. en önde bilet alırsanız ekrana yapışarak izlersiniz.* çeşitli mağazaların outlet'leri vardır. özellikle damat tween mağazasının muhteşem ürünlerini süper fiyata almak şanstır. dönem dönem çekilişler, fırsatlar olur. bu da az olan ilgiyi buraya çekmek için.

    go kart ve bowling için de uğrak yeridir sık sık. go kart 8 dk 10 tl // 12 dk 15 tl, bowling kişi bası 5 tl [haftasonu 7,5 lira]

    servis saatleri: http://www.parkbornova.com.tr/servis.php
  • oto yıkama bölümündeki arkadaşların işini oldukça iyi yaptığı alışveriş merkezi.

    bornova'da başka bir avm içinde oto yıkama olmadığından otomobilleri yıkanırken vakit kaybetmek istemeyenler için birebir.
  • başarısızlık konusunda palmiye alışveriş merkezini sollayan, alışveriş merkezi olarak değil ibret için görülmesi gereken mekan.

    sanıyorum işvereni ile anlaşmazlığa düşüp tuzağa düşürmek için kasıtlı olarak yapabileceği en iç karartıcı tasarımı yapan mimarımız oldukça başarılı olmuş gibi gözüküyor. her başarılı mimar gibi amerikayı yeniden keşfetmektense tarihe göz atan adamımız aradığı sıkıcılığı şehirlerarası dinlenme tesislerinde bulmuş ve bu konsepti cüretkarca sonuna kadar kullanmaktan kaçınmamış.
  • bornovada yaşıyorum ve adını duyunca kendisini himalayalardaki bir buzulla eşdeğer görmekten alamıyorum kendimi. o kadaaaar uzak o kadaaaaar gereksiz.
  • barındırdığı saat & saat sabahtan beri telefonunu açmamaktadır. yeri de ters kalıyor, şimdi o kadar yol tepeceğiz ya aradığımız orada yoksa?

    indirim var mı acaba gitmişken boş dönmeseydik.
  • güvenlik problemi olan avm.

    burada haklarında olumsuz birşey yazılmasını çok da önemsediklerini sanmıyorum ama en azından giden insanlar mümkünse önlemlerini alabilsinler.
    konum itibariyle biraz sapa kalmış bu avm optimum, forum gibi yerlere nazaran daha az sayıda insan çekebiliyor. aslında tam da bu sakinliği sebebiyle tercih ederdim, fakat bundan sonra yanından geçmem.

    geçtiğimiz günlerde akşam saat 17 sıralarında uğramış, yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ayrılmaya yeltenmiştik.denyonun biri güvenlik kamerasının tam altındaki aracıma 30 cm'lik çizik atmış. güvenlik kamerasını görünce bu çiziği arkadaşa iade etmek için güvenlik biriminden yardım istedik hemen...

    gerisini anlatmayacağım lan. ne bekliyorduk ki sanki!

    (bkz: welcome to hell)
  • çocukluğumun geçtiği izmir avm denildiğinde akla ilk gelen, içerisinde outlet markaların yer aldığı ve gerçekten de izmir'in ilk alışveriş merkezidir. park bornova denildiğinde nasıl alsancak sevinç bir buluşma merkeziyse, burası da o denli özel ve değerlidir.

    altınyıldız sarar gibi kaliteli erkek giyim mağazaları ve braez, see story gibi günceli takip eden kadın giyim mağazalarına sahiptir.

    yeme-içme konusunda da lokal markalar olmasına karşın, aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap