• unutulmuş ender seslerden biridir. ses rengi olarak yorum farkı olarak efsane olan bu adamın pop caz tarzındaki şarkılarından iyisi yoktur.

    (bkz: tonight my love tonight)
  • 1941 doğumlu 70 yaşındaki şarkıcıyı dinlemeye giden kişi, you are my destiny niteliğinde can sıkıcı uzunhavalarda uyuyarak kendini dinlendirecektir. ancak işler hiçte beklendiği gibi olmaz. modern zamanların şairi olan şarkıcı dede my way i inat ve ısrarla sona bırakıp, bir caravelli bestesi olan ve sözlerini sammy cahnla birlikte yazdığı let me try again i çok güzel yorumlayarak uykunun içine eder. tüm bunlar yetmiyormuş gibi konserin sonunda yaş ortalaması 75-65 aralığındaki dinleyici kitlesi şahlanarak huşu içerisinde swing yapmaktadır. eve dönülüp wikipedia karıştırıldığında ise dede ile ilgili başka bir süpriz beklemektedir uykucuyu. ottawa kanada doğumlu dedemiz suriyeli göçmen bir ailenin çocuğudur. toprağım ın çekmesi mi olmuştur ne olmuştur bilinmez ancak uykucuya bir yerlerden rock swings i almak artık farz olmuştur.
  • yasayan efsane. yaptigi tum islerde yakaladigi produksiyon kalitesi, yaptigi ise ne kadar saygi duydugunun en acik gostergesi.
  • yıllar önce michael jackson'la birlikte yaptıkları "ı never heard" adlı şarkıları jackson'ın ölümünün ardından piyasaya sürülen son prova görüntülerinden oluşan "michael jackson's this is it" adlı filmin müziği olarak 2009 yılında yayınlanan sanatçıdır. işin ilginç yanı jackson'ın müzik şirketi sony-bmg şarkıyı yeni bir şarkı zannedip ve son turnenin isminin de şarkının içinde geçmesinden dolayı şarkının ismini "this is it" olacak değiştirip paul anka'dan izin almadan yeni bir şarkıymış gibi yayınladılar. daha sonra anka'nın yapılan hatayla ilgili başvurmasından sonra hata düzeltilerek sonraki basımlara sanatçının ismi de eklendi.

    sony'nin yayınladığı ve sadece michael jackson'ın söylediği "this is it" için:
    http://www.youtube.com/watch?v=w_slu3m6uca

    paul anka'nın düet albümünde geçen yıl yayınlanan düet versiyonu için:
    http://www.youtube.com/watch?v=5ykuzeo8kns
  • pms'in "paul must suffer" anlamına geldiğini söyleyen esprikli insan.
    (bkz: 5 kız babası olmak)
  • ''you are my destiny
    you share my reverie
    you are my happiness
    that's what you are''

    gibi sözlere sahip mükemmel şarkısı olan ve bir o kadar güzel sesi olan sanatçıdır.

    edit: imla
  • bir insanın sesine aşık olabilmenin mümkün olduğunu ispat eden erkek. put your head on my shoulder dediğinde, dünya üzerindeki herhangi bir kadının bu teklifi reddedebileceğine inanmıyorum..
  • my way parçasını bestesini bitirdikten sonra frank sinatraya takdim eder , kendisinin düşüncesi bir açılışta ilk parça olarak söylemektir fakat baba sinatra parçaya çok beğenir bu parça tam benlik diyerek şarkıyı ilk kendisi takdim etmiştir.
  • dün bir şarkısına denk geldim, loopa aldım.

    öyle dönüyor.

    tık
  • tom jones ile beraber yaşayan son krallardandır.
hesabın var mı? giriş yap