• kent fm'de bu gece yarısı başlayacağı duyurulan program. aytek teoman ve reha özcan mikrofon başındaymış.

    radyodan keyif alanların bi şans vermesi lazım gibi, ben öyle yapıcam mesela...
  • tam şu anda kent fm de başlayandır. geçen hafta dörde kadar dinledim, kaçta kapattılar bilmiyorum. kent fm in bu sonu olmayan yayınlarına bayılıyorum!

    dinleyicilerin katılımıyla program sürprizlerle dolu. reha özcan'ın bu şekilde dönmesi harika oldu. geçen hafta rock fm iyi ki satıldı yoksa sizle kent fm le buluşamayacaktık diyen dinleyiciye reha keşke tanışmasaydık da keşke satılmasaydı diyerek şapka çıkarttı.

    güzel insanların radyosu kent fm'in güzel ve kült olacak programı, dinleyiniz.
  • kısa adı pi cemiyeti olan radyo programı. reha özcan'ın* kent fm'e dönüşüyle uzun soluklu bir program olacağını umut ediyorum.

    14 şubat sevgililer gününde, kadıköy sahne'de yapacakları ve geliri tegv'e aktarılacak olan bir etkinlikleri olacak. bir tegv gönüllüsü olarak bu hareketlerini ayrıca takdir ediyorum.

    cemiyettekilerle tanışmak, güzelce eğlenmek ve en önemlisi tegv aracılığıyla çocukların eğitimine destek olmak için olabildiğince katılım olur umarım.

    etkinlik detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    https://www.facebook.com/events/369966293361141
  • kent fm'in el değiştirmesinden sonra bağımsızlığını kazanmış radyo programı.

    perşembe geceleri saat 23.59'da kendi evlerinde yayındalar.

    http://radyo.picemiyeti.net/
  • "bazı pişmanlıklar tekrar edilecek kadar güzeldir." sloganıyla yola çıkmış iki garip insanın programı. p.i.c. diye yazılır pişman insanlar cemiyeti diye okunur. eskiden kent fm'de gerçekleşen programı kendi radyolarından yapıyorlar artık, perşembe geceyarısından hemen sonra. olur da denk gelirseniz dinleyin efenim; belki kendinizi, pişmanlıklarınızı bulursunuz. pişmanlıklarınızla barışırsınız, belki de pişman olursunuz. kimbilir...
    neyse efenim, güzel şarkılar çalan bi radyodur ayrıca, tam da bu satırları yazarken bana denk gelen şarkı da şu, erkin koray'dan:

    deli kadın, hiç sen beni anlamadın
    sopa mopa kar etmiyor taş kafana
    öldüm desen yalan, kaldım desen yalan
    hepsi yalan

    bir gün aman diyeceksin
    sen o zaman bileceksin
    aptal gibi, şapsal gibi sevdim sandım
    artık bıktım dertlerinden, çok usandım

    evet, deliyim.
  • bir zamanı özlemek.
    en son birini özlediğimde, can yücel'in dediği gibi beymim uyuşmuştu. ondan beri en son özlediğim, mirkelam'ın sokakta koşarken ki hali. bi camdan su isterdik, öteki camdan bi' şeyler gelirdi yerdik. akşamları oturur sinema kulübü vardı... o sinema kulubünü izlerdik vaktimiz yetmezdi bizim uyku saatimiz gelirdi, ama onun müziği hala aklımdadır. 90 ları özlemeye başladım daha çok artık bi' insanı özlemektense.. bi zamanı özlemek daha keyif vermeye başladı...

    pişman insanlar cemiyetinin bi kaydı harika, bi paylaşımını yayınladım sayfamda, dinlemek isteyen olursa.

    edit: kısa süreliğine burada sonra silinecek o kayıt.
  • kelimeleri, cümleleri bastıra bastıra yavaş okuyunca loser olduğunu sanan 2 ergenin yaptığı programdır.

    açıkçası onları değil de ciddiye alıp aralarına katılan konuşmacıları çok beğendim. gerçekten saatlerce dinlemek istediğim tarzda insanlar katılıyor aralarına.
  • kendimden bir şeyler bularak hastası olduğum program. şu, bu ve hatta şu cümlelerde size de dokunan bir şeyler vardır belki.
hesabın var mı? giriş yap