• vh1'da cikan ve mtv'deki e$leniklerinden cok daha eglenceli ilginc bilgiler veren gece 3'e kadar izledigim harika program.. program boyunca klipler oynatip grupla ve kliple ilgili enteresan bilgileri yazili olarak veriyorlar..
  • klip esnasinda bluop ses efektiyle birlikte bir comic baloon da yazi cikar ve mesela klipteki inegi gostererekten ne inegi oldugunu ve bu tur ineklerden yilda ortalama ne kadar sut elde edildigini vs. soyler... muthis girgir programdir...
  • her ne kadar blop blop efektleriyle ekranın orasında burasında kendini gösteren pop up'lar nedeniyle klibe çok fazla konsantre olunamıyorsa da sözkonusu klip ve şarkıyı söyleyen grup,şarkıcı kimse artık onun hakkında ya da şarkıda geçen bir sözle ilgili ilginç bilgiler veren eğlenceli bir program.bu program sayesinde kliplerde oynayan pek dikkat etmediğimiz tiplerin genelde yönetmenin annesi, şarkıcının sınıf arkadaşı, grubun basçısının kızarkadaşı ya da ışıkçının halaoğlu falan olduğunu öğrendim amerika'ya da gitsen torpil işliyomuş showbiz movbiz de farketmiyormuş bunu anladım mesela ben...
  • kliple ilgili başlayıp, fondaki sandalyenin yapıldığı ağacın en çok bulunduğu ülkeden bahsedip, şarkıcının da babası zaten oralıydı gibi konuyu ordan oraya bağlayan enteresan program.
    ayrıca klipde göze çarpmayan birsürü hatayı ve ayrıntıyı gösteren, yazıları okumaktan klibi izlemeye vakit bırakmayan güzel program.
  • inanilmaz bir eglence. o anki programin guzel bir playlisti olsun, olmasin her sarki dinlenir ve butun pop uplar okunulur. deisik atraksyonlar vardir, mesela birbirine bagli pop uplar arasinda o anki kare icindeki kisinin kicinda baglac olarak "but" cikar. istatistiki bilgiler de verir. ogretici biseydir. dunyadaki butun muzik kanallarindaki benzer programlar burdan kopyadir.
  • bunun günümüzdeki karşılığı spotify'da çıkan genius triviaları.
hesabın var mı? giriş yap