• bu sezon da chelsea götürür gibi ama gönlüm liverpool diyor.
    tottenham bol gol atsa da şampiyonluk belki, ama kesin ilk sıraları zorlar.

    ama asıl isteğim west ham united avrupa kupalarına bilet alsın.
  • tottenham'ın hala ve inatla transfer yapmadığı sezon.
    kyle walker'ı da sattılar halbu ki...
  • her ne kadar pep ve mourinho futbolunun çözüldüğünü ve artık klasik premier league futboluna dönüşün başlayacağını iddia edenler olsa da bu sene mourinho yönetimindeki manunun şampiyon olacağını düşündüğüm (ve istediğim) açık ara seyir zevki en yüksek futbol ulusal ligidir.
  • dünya üzerinde bir çok ligi göz önüne alarak kıyaslama yapacak olursak gerek bireysel oyuncu kaliteleri olarak, gerek ise oynanış bakımından dünya üzerindeki en kaliteli lig diyebilirim. bu düşüncemde en büyük etmen ise kesinlikle sezon öncesinde "net" favori gösterilememesi. 5-6 takımın birbirini çok yakından takip ettiği, sürpriz sonuçların çıktığı bir lig. bu sezon da aynı şekilde olacaktır. yeni transferleri de düşünürsek ligin standartı çok daha yükseldi. bu sene de türkiyede süperlig yerine futbol severlerin derdine devam olacak ligdir.
  • futboldan bi bok anlamadigimi yuzume tokat gibi vuran lig.

    sezon basinda begendigim stoke city ligden dusuyor. (bkz: #70288315) gercekten begenmistim, kanatlardan gidiyordu, shaqiri makiri derken adamlar tepetakla gitti. seviyoduysam keske gidip konussaydim.

    west brom dusse de solomon rondon'u birileri alsa. hep boyle kucuk dusunerek hep bakkal olarak kalacagim.
  • sezon basi sampiyonluk yarisinin son ana kadar süreciğini düsünmüstüm ama city tahmin ettiğimden erken bitirdi ligi
hesabın var mı? giriş yap