• bi ara uzuuunn uzun yazıp her karaktere çemkirip hepsini madara edicem (spencercığım sözüm sana değil bebişim) ama vaktim yok. kısacası zaman öldürmek için izlenen liseli dizisi. karmaşık olaylar katil uşak vs.

    not: alison tam bi kaltaksın iyi ki seni öldürmüşler.
  • evde oturduğum şu mal cumartesi gecesinde artık hakkında yazmaya karar verdiğim dizi.

    --- spoiler ---
    aria: jeneriğe göre esas kız bu suratının dörtte üçü göz olan bastıbacak. sözlerime kendisine rolünü tekrar hatırlatarak başlıyorum sen 16 yam aşında bir ergensin canım normal liseye falan gidiyosun. bi tarzın olsun. bi gün it girl kıvamında takılıp öbür gün gazi kadınlar barlarında sabahlayan çakma rockerlar gibi giyinme rica ediciğim. hele flashbacklerde görülen o pembe bir tutam saçının ne ayak olduğunu çözebilmiş değilim. tarzından sonra gelelim davranışlarına. arada seni izlerken yemin ederim salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk nidaları atıyorum ariacım. o mr fitz'e attığın tripler, a olayındaki mallığın yemin ederim gerim gerim germekte beni içimi sıkıyosun aria. ölsen üzülmem. anaç teyze kıvamında hemen o pedofili sevgiline münasip bi kısmet bakarım. o kadar sıkıcısın ki aria a bile seni sallamıyo. özet geçecek olursam; kıyafetlerin berbat ama yüzün çok güzel. kardeşin senden büyük gösteriyo. o ergenlikle mr fitz'i bok tutarsın elinde ben sana diyim. ha bi de küçücük suratından bağımsız olarak düşündüğümüzde o iri yeşil gözlerin çok şahane. hayır kıskanmıyorum hıh. ayrıca himym'da robin'in gerizekalı kardeşiyken de çok iticiydin aria. gözümden kaçtı sanma!

    emily: emily sen tam anlamıyla herkese canım diyen kızsın. bu tiplere uyuz olsam da sende hiç yapmacık durmuyo. devamlı gülümseyen sessiz sakin bi insansın işte ne işin var bu kadar entrikanın gizemin arasında hayret bişey. o kaltan alison geberdi tam rahat bi nefes aldın a manyağı çıktı bu sefer. üstelik hep seninle uğraşıyo kıyamam. annen psikopat baban asker kendin lezbiyen. hayat sana zor emily. bence a ile karşılaştığınızda ona o sakin güzel gülümsemenle gülümse. saçlarını savur. sam winchester stayla puppy eyes olayına gir. yemin ediyorum anında safına çekersin. ancak şunu söyleyeyim samara dışındaki bütün sevgililerin bok gibiydi. uğruna lezbiyen olduğun koca kafa maya, dişlek şişko paige filan. çok ofsayttı. zaten taş gibi kızsın kotların tshirtlerin arkasına saklıyosun potansiyelini. o tobyle gittiğin homecoming party'de giydiğin mavi elbise nasıl da mükemmel durdu esmer teninde? yanlış anlama bacım. asılmıyorum bak. sadece potansiyel var kullan. öptüm ciciş

    hanna: bu kıza nobel barış ödülü verilsin. niye mi? o manyak mona denen yaratığı boğmadan onunla bir yıl geçirebildiği için. bi kere melek gibi kız yemin ediyorum. fazla güzel. hele eski halleri tam şişman ama yüzü çok güzel kız. alison zillisine inat zayıflayıp her bölüm birbirinden mikemmel kıyafetlerle arzı endam etmekte. bence alison bunu kıskandığından hafty hanna diye lakap takmış. zira o kaltaktan daha güzel. yazık a ikinci olarak da kendisiyle uğraşıyo. zaten kader vurmuş. taş gibi annesini bırakıp bir acuzeye gitmiş salak bi babası var. bi de a ile uğraşıyo kıyamam. bi kere kıyafetlerinin hepsi çok güzel ama 16 yaşında bir liselinin giyeceği şeyler değil. alt tarafı rosewood da yaşıyosunuz lan upper east side da mı sandınız kendinizi? arada kot falan giy. spor ayakkabı kullan. daha az makyaj yap hannacığım. zaten bebek gibi yüzün var. gerek yok o boyalara. bi de calebın saçlara bi el atsan. o çocuğunda çok güzel yüzü var. ama saçlar bozuyo. kendisinin saçlarını kestirmesini hepsi 1 de korkutun gözlüğünü çıkarması gibi bekliyorum inan..

    spencer: vazgeçtim. nobel barış ödülü buna verilsin. zira o psikopat ablayla bir ömür geçirip de hala mantıklı düşünüp sağduyulu davranmak mucize olsa gerek. şu dörtlünün beynisin spencer. zaten a de en çok senden korkuyo bence. az biraz kassan bütün foyasını dökersin aslında. hanna gibi çarpıcı bi güzelliği de yok. kızın beyninin güzelliği suratına yansımış yemin ederim. o nasıl oluyo bilmiyorum. ama baktıkça daha güzel daha akıllı geliyo insana spencer. kidi cınını sinin. giyim tarzını da seviyorum spencer. 16 yaşında bir kız gibi herşeyin. üstelik 85lisin normalde. hiç bozmadan devam et diyorum. o a denen manyağın foyasını çıkarmada en önemli adımı sen atacaksın biliyorum ben. sonra harward'ı filan kazanıp hukuk oku annen gibi avukat ol. zira seni başka meslekte hayal edemiyorum. sana puanım dokuz kankaa!

    mr fitz: sadece şu diziyi izleyen kızların %90 ı gibi sana bayılmadığımı belirtmek istedim ki götün kalkmasın. zira benim gözümde sıkıcı pedofili bi insansın. sailor moondaki mamori chiba öküzlüğündesin ki onu da sevmezdim. ayrıca ille 16lık çıtır arıyosan git emily'e spencer'a filan sulan. aria ne lan!

    hanna'nın annesi: öhöm sadece taş gibi olduğunuzu belirtmek istemiştim. kocanız bence öküzün önde gideni. bu güzellikle genç çıtırlarla gününüzü gün etmenizi öneririm.

    a: psikopatsın falan ama çok eğlencelisin seviyorum seni biraz. hele at nalı kadar pırlanta yüzüğü at nalıyla değiştirmen oldukça ironikti. saygılar sevgiler.

    jenna: ne ayaksın bilmiyorum ama senin de çok şahane gözlerin varmış. o havuzlu bikinili flashbackte gözlüğünü ilk kez çıkardın da gözlerini gördük ya oha dedim yemin ederim. koyu yeşil lan bildiğin haksızlık!

    wren: şu başlıkta ezra fitz deyu ölüp bitenler var. hiç anlamıyorum. eller kadir kıymet bilmiyor wren!
    --- spoiler ---
  • 2. sezon sonu itibarıyla yeni örülen olaylar nedense biraz başa sarmış etkisi hissettiren dizi. şüpheli kişileri sürekli değiştirdiklerinden, biliyorsun ki sezon 3'e anlaşma yapılmış. taktik hep aynı. birinin üzerinde şüpheyi topla, sonra yeni kanıt bul, şüpheyi dağıt.

    diziyi bir şekilde izliyorum meraktan. çok komplike olmadığından gece uyumadan önce izlemesi keyifli oluyor. en çok da, 4 hatun yeni bir olay olunca, buldukları ipuçlarını seyircinin anlayacağı şekilde tekrarladıklarında oyunculukları ve replikleri yapay buluyorum. kıyafetler, makyajlar filan bunlardan hiç bahsetmiyorum bile. karakter olarak da, patavatsızlığı dışında hanna'yı seviyorum. emily de iyi kız ya, bak allahı var.

    ve eleştirilere de katılıyorum. milletin böle biscolata erkekleri gibi abileri var lan. hocalara bak! bizimkiler badem bıyıklı, kızların hocası ezra fitz! kafam kadar evde yaşıyorlar. biz onların evlerinin 1. katının yarısı kadar dairelerde yaşıyoruz. hepsinin arabası var. biz 16 yaşımızda en fazla belediye otobüslerinden mavi dolmuşlara terfi etmiştik. milletin arkadaşları kapı komşusu. gece istedikleri gibi birbirlerine gidip gelebiliyorlar. biz bi arkadaşımıza gitmek için saatlerce yol gidip araç değiştiriyoruz. çok kıskanıyorum sözlük. ühühü.
  • izlemesi eğlenceli, bol bulmacalı ama daha ziyade yakışıklı erkekler güzel kızlar olayından izlenen bi dizi. benim favori karakterlerim spencer, hanna, caleb ve şahane aksanıyla wren. ezra ve aria'ya resmen gıcık oluyorum, bi gitsinler ya!

    son olarak spencerdaki zeka hannadaki güzellik ve masumiyet bende olaydı teey teey demek istiyorum.
  • --- spoiler ---

    --- spoiler s03e01 ---

    büyük ihtimal ezra da pis yarışa dahil olacak diye düşünüyorum. çünkü dizide tüm karakterlerin a olma ihtimalini birer birer çürüttüler. hatta mona'yı bile bir şekilde işin içine karıştırdılar. e bu kızların anası babası sorun olmayacağına göre, bu garret jenna melisa vs hepsi bir şekilde olaydaki rollerine kavuştuklarına göre geriye harcayacak adam kalmadı. eğer bu yüzden ezra'yı işin içine sokarlarsa çok sıkıcı olur. eğer gerçekten alison hayattaysa bu da iki sezon izlediğimiz şeyleri çok anlamsız çıkarır. dizi iyice sarpa sardı cidden. keyif vermemeye başladı bu gizemli yalancılarımız.

    --- s03e01 spoiler ---

    --- spoiler ---
  • kesinlikle hiçbir şeyine bir lafım yok, nitekim bayıla bayıla da izliyorum ama şu a'den gelen her mesaj sonrası bu kızların o korku dolu suratlarla etrafa bakıp mesajı atanın kim olduğunu bulmaya çalışmaları beni öldürecek. yani bunca zaman kim olduğunu etrafa baka baka bulamadınız, bundan sonra mı bulacaksınız a alıklarım?
  • --- spoiler --- 3x6

    iyice sarpa sardırdılar artık.
    ezraya da bi haller olmaya başladı sonunda. kimse kalmadı zaten geriye.
    gözümde kavak yellerini geçip kabak tadı vermeye başlayan dizilerden oluyor ama şu merak yüzüne izliyoruz gene.
    artık bi kaç bişeyi açığa çıkarmazlarsa merakımda son bulacaktır muhtemelen.

    --- spoiler ---3x6
  • yaz sezonu finalinden beklentim çok büyük, her ne kadar olmasını istemesem de :( ...
  • tam türkçesi amcık ağızlı şıllıklar olan tv dizisi.
  • adam lambert in konuk oyuncu olarak aria ile rol alacağı bölümü dört gözle beklenen kaliteli gençlik dizisi.
hesabın var mı? giriş yap