• seçim öncesi korku salmak isteyen bir avuç köpek.
  • su vidyo uzerine sorusturma baslatmayan ic isleri bakani olsun savci olsun da ne bileyim..

    imali twit atinci sabah vatandisin evini basmayi biliyorlar.
  • muhtemelen 20 tane hiyar bir araya gelip “ne yapalim” diyip cekilen videodur.
  • türkiye'de neredeyse gerçek kabul edilen bir inanış var: yunanistan ile savaşa girersek ertesi sabah atina'da kahvaltı ederiz.

    yok anam babam yok. hiç de öyle değil. iki ülkenin yıllarca silahını abd tedarik etti ve her zaman 7/10 oranını korudu. yani 7 yunanistan'a 10 türkiye'ye. bırakın her iki ülkenin nato üyesi olması falan, teke tek bir savaşta bile türkiye bir prius zaferi kazanır. elde ettiği toprakları da kısa sürede geri vermek zorunda kalır.

    bu gerizekalılara gelince; bunlar sosyolojinin değil psikiyatrinin konusu.
  • şaka videosu herhalde... bu bir şaka olmalı; çünkü yüzleri maskeli bir grup silahlı adam, terörist örgüt misali başka bir nato ülkesine tehdit içeren bir uyarı videosu çekmişler.

    akabinde tehdit edildiğini belirterek hemen yarın nato'ya başvuracak yunanistan, nato yönetimine bu görüntüleri kanıt gösterecek ve diyecek ki: "türkiye'de siyasi parti liderleriyle poz vermiş, af ile hapisten erken çıkartılmış eski bir mafya liderine vize vermediğim için, bu türkçe konuşan ve her hallerinden teröriste benzeyen grup, onun emrinde olduklarını söyleyerek beni tehdit etti." sonra da soracaklar: "türk hükümeti bu teröristlere, suç örgütüne karşı neden harekete geçmiyor?"

    alın size, nato ve interpol'ün bile soruşturma açacağı ve ülkemizi zor durumda bırakacak uluslararası bir diplomatik kriz mağduriyeti!

    cidden bu görüntü bir şaka olmalı!
  • zaten alaaddin çakıcı denen adama neden vize vereceklerdi ki? kim oğlum bu adamlar? otursanız iki laf edemeyeceğiniz, gözlerini kan bürümüş mafya tiplemelerine prim vermeniz yüzüne ülkenin yarısı mafya doldu.

    ek olarak, mevzu bahis geri zekalıların ülkemde barınmasından ötürü çok öfkeliyim.
hesabın var mı? giriş yap