• muge dagistanli ve gulsen yuksel'in, dedikoduya sabahin korunde baslamaya hazir insanlar icin hazirlayip sunacaklari yeni programinin adi. 22 subat'tan itibaren kanal d'de sabah 9.15'te yayinda olacakmis.
  • 2. sayfanın hortlamışı. kanal türk kapanınca en çok bunların gidişine sevinmiştim, gene hortladılar aq.
  • müge anlı moduna girmeden önce biraz müge anlı izlemesi gereken program. bebekleri karışan ailelere canlı yayına bağlanın çağrısı yaparken, ailelerin o anda müge anlıda canlı yayında olduğunun farkında değiller. iğrenç gıybetlerinize devam edin arkadaşım, olurunuzun dışına çıkıp rezil olmayın.
  • kanal d de yayınlanan bir magazin programı.
    gerçekten bu iki sunucuya ben tahammül edemiyorum, hadsizliklerine, patavatsızlıklarına. magazin programı değil mi kardeşim sunduğunuz program? neden birden müge anlı gibi öldürülen kadının ablasını kim bilir nasıl telefona bağladınız, ''nasıl oldu?'' ''nasıl haber aldın?'' ''ayy daha yeni kanseri atlatmıştı değil mi?'' diyerek acısına acı katabiliyorsunuz? yahu yakınını kaybetmiş bir insana böyle saçma şeyler sorabiliyorsunuz? ayıp yani. siz de para kazanabiliyorsunuz bu ilkede ya bize yazık asıl.
  • kerimcan durmaz çıktı diye izliyorum şu an. inanılmaz rezalet bir program bu ne kuscam şimdi. yavrumcaazın kulisteki güzel tatlı heyecanı söndü yemin ediyorum ya gerdiler gül gibi çocuğu. sürekli para konuşuldu ama sürekli, nasıl darladılar oha. banu alkan'ı pohpohlayan, sürekli öven iki cadı kadın o kadar boş yaptılar ki re zil lik. küçük çocukla sevimlilik points toplamaya çalışan cadılar kerimcan'ı kenara ittirdiler resmen. bi süre sonra twitter'ı kontrol eden saçı toplu at ağızlı kadın kerimcan'dan bahsedildiğini görünce sahte sorularla konuşturmaya çalıştı ama çocuk güzel güzel anlatırken muhabbet yine ne kadar kazandığına geldi. paraya tapışınızdan iğreniyorum, iğrençler iğrenci çamur bir program, bunu izleyenin kafasını sikeyim sözlük.
  • harun kolcak konuk oldugu icin ilk defa izledigim program. fakat adam kirgin degilim, hayati olumlu yasamak istiyorum dedikce "hastaneye gelmeyen oldu mu , aramayan oldu mu, kimler sizi uzdu" diye sacma sorular sormaya devam ediyorlar. yav adam ölumden donmus, gelmis oraya diyor "herkese sevgi besliyorum", hala kavga derdindeler. beni baydi izlerken harun kolcak iyi kalkip gitmiyor. yok ya gidip belgesel izlemeye devam ediyim en iyisi.
  • her konuşmalarından kötülükle beslendikleri belli iki itici kadının sunduğu program. bir kaç kez denk gelip izledim. ünlülerin eleştirilecek bir yanlarını bulduklarında acaip mutlu oluyorlar ve olayı uzattıkça uzatıyorlar. televizyona çıkıp milleti yargılama hakkini nerden buluyorlar acaba. seviyeli olduğu surece magazini takip ederim ancak bunların yaptığı magazin yapmak değil kötülük saçmak.
  • izlemeyen insanların sadece yorumlara göre hareket ederek entry kastığını görmemize sebebiyet veren program.
    delinin biri kuyuya taş atınca kırk kişi peşine...
    müge anlı ile renkli sayfalar programını kıyaslamak için sabah sabah bir ufak devirmiş olmak gerekir.
    ulan ikisi farklı formatlar bu kadar da abartmayın yahu!

    tatava yapma beğenmedim de geç!
  • sevmiyorum ve 'tiskiniyorum'.

    programlarına katılan insanların zayıf noktalarını, üzülebilecekleri durumları pişirip pişirip önlerine koyar; ordan malzeme çıkarmak için kıyasıya savaşırlar.

    elbette konukları da programı bildikleri için bu tarz sorulara hazırlıklı gelirler ve konu hakkında öyle istedikleri gibi bir malzeme vermeden durumu kotarırlar. buraya kadar sorun yok. mide bulandırıcılık ise muhabbetleri ısrarla yine aynı konuya getirmelerinden kaynaklanıyor. 'hadi belki bu soruyu da sorarsam çözülür, belki burdan bi polemik yaratıp reyting alabilirim'i düşündükleri o kadar belli ki.

    sordukları sorular da genelde daha önce üstünde çalışılmış şeylerdir. farklı farklı ünlüler hakkında, durumun doğasına göre, seyircide farklı algılar yaratmayı hedeflerler. söz gelimi bir sanatçı, belirli bir sebepten ötürü hastaneye yatmış ve sonra da sağlığına kavuşmuş olsun. bu sanatçı için yaratmaya çalıştıkları algı 'ünlü starı sevdikleri hastanede yalnız bıraktı' olur. bütün program boyunca, konuk ne kadar efendi gibi öyle bir durumun olmadığını açıklasa da 'peki hatır gönül koyduğunuz hiç olmadı mı, vefasızlık maalesef bizim hayatımızın bir parçası' diye aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önüne sürerler. taa ki siz bu iki insanın ne kadar kötü yürekli olduğuna ikna olup kanalı değiştirene kadar.

    canım bebeğim nurseli idizi programa çağırıp canlı yayına almadan -daha da önemlisi söz hakkı dahi vermeden- ağır ithamlarda bulunduklarını da, erol büyükburçu canlı yayından kovduklarını da unutmadık. magazin haberciliği nasıl yapılmamalı, sayelerinde öğreniyorum.

    en son zapladığımda jean reklamlarına çıkan fahriye evcenin bacaklarına aşırı derecede fotoshop uygulandığını söylüyorlardı ki allah'ı var kız taş gibi zaten. tabii sonra başları belaya girmesin diye hemen kıvırdılar 'eee...bu arada biz fahriye'yi çok seviyoruz, onu çok güzel ve başarılı buluyoruz' diye. böyle de minnoş ve de sevgi pıtırcığıdırlar yağne.

    şimdi hayatımda beyaz futbol var, herkese de tavsiye ederim. en azından arada bir keyiflenip kahkaha atabiliyorsun, için dışın fitne fesat dolmuyor.
hesabın var mı? giriş yap