• geçenlerde hakkında kara para aklamada geçiyordu şimdi kaybolmuş o entryler bilgisi olan varsa yeşillendirebilir mi?
  • açık betaya mı geçildi şimdi ne oldu bilen var mı
  • (bkz: ko4fun)
  • en çok beklenen oyunlardan biri 15 nisan'da açılacak. nft entegre edilmesi ve playtoearn olması olumlu görünüyor. oyun içinde kullanılacak nft'ler bugün satışa çıkacak.

    (bkz: roco finance) olaya bambaşka boyut getirdi şu fragman bile gelmiş geçmiş en iyi fragmanlardan biri olabilir.

    https://youtu.be/0m8o8urvojm
  • son çıkan video fena olmamış oyun içinde göreceğiz bir de.
    çıkmadan önce dünyaları yükledim client'dan deniyeceğiz bakalım. karakter animasyonları smooth değil odun gibi buna bi el atmaları lazım.
  • 15 nisan'da çıkacak olan türk mmorpg oyunu.
  • merakla beklediğimdir. 15 nisan gelsin de bir deneyelim diye heyecanla bekliyorum, elbette hatalar olacak normal olarak ama güzel olacağını düşünüyorum bakalım.

    eğer güzelce reklam yapıp insanlara daha da duyururlar ise ramazan ayının da etkisi ile birlikte direkt olarak iyi bir oyuncu kitlesi ile başlayabileceğini düşünüyorum.
  • deli gibi beklediğim oyun. 15 nisanda açılacakmış. knight da pus fiyatları 1500 liralara geldi, aylık 1.5k veremeyeceğimiz için knight da oynayamıyoruz. bu oyunun şu anki en büyük olayı mağaza sistemi nasıl olacak, fiyatlar nasıl olacak soruların cevaplarıdır. eğer pahalı olmazsa aşırı tutacağını beklediklerinden çok daha fazla kitlesel akışların olacağını sadece bu akısın knightla da sınırlı olmayacağını metin2, sro ve benzeri oyunlardan da kitlelerin gireceğini biliyorum. ama dediğim gibi fiyatlar uygun olursa bu olacak.
  • oyuna bir şey diyemem şu an ama fragman beni hypelamadı açıkcası. lol sinematiklerini izleyen birine bunlar çok komik geliyor. ha gelince oyuna başlarız o ayrı.
  • 2004 ve 2016 arası tüm patchlerde knight online oynamış biri olarak söylüyorum tab target oyunların artık bir tadı yok, bu tarz oyunları salıp yeni nesil oyunlara bakmak gerekiyor artik diye düşünüyorum ve sizlere tavsiye ediyorum. 2018 den bu yana black desert online oynuyorum, öyle bir oyun yapmışlar ki başka bir oyun arayışına girmiyorsun, gerek grafik, gerek içerik ve bitmeyen yeniliklerle başka bir oyun arayışına girmek istemiyorsun. oyunu biraz araştırın, araştırırken içeriklere odaklanın lütfen, çünkü p2w ile alakalı malesef çok kötü söylemler var, bunların sizi etkilemesine izin vermemeye çalışın, oyunda bir sürü içerik ve vakit geçirmelik olay var. güzel vakit geçirmelik bir mmorpg arıyorsanız black desert online tavsiye ederim sizlere.
hesabın var mı? giriş yap