• şu karsız dönemde 6 gün içerisinde 63 cm kar yağışı beklenmesi ile beni benden alıp başka diyarlara götürmüş kayak merkezidir. insanı antalyaya yerleştirir bu istatistikler. kışın snowboard yazın ise hipnoticsle wakeboard oh la la denir :)
  • cuma, cumartesi, pazar günleri toplu ulaşımla 3.25 tl'ye ulaşılabilen kayak merkezi.

    haberlerde de gördüğünüz üzere son on gündür falan hava antalya'da berbat fakat geçen pazar kayak merkezi güllük gülistanlıktı.

    antalya ve çevresinde salda kayak merkezi, davraz kayak merkezi ve saklıkent var. salda'yı da merak ediyorum fakat havayolu ulaşımını da göz önünde bulundurarak saklıkent'in çok ekonomik bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
  • geçen hafta konyaaltı sahilinde yüzüp, bisiklete binip, sonra da saklıkent’e çıkılarak kayak kayılan kayak merkezi. antalya’nın senede yaklaşık 3 ay karla kaplı güzeller güzeli kayak merkezi. ancak biraz yatırımla özellikle de antalya valiliği ve büyükşehir belediye başkanlığı’nın yardımlarıyla daha da güzel duruma gelebilir.
  • yazın bile buz gibidir.
  • dün sabah yol revan olup gittiğimizde hayal kırıklığına uğradığımız kayak merkezi. hava 4c civarlarında idi ama tesis tam açık olmadığından zirveye çıkamadık. yerlerde bir-iki yeni yağmış kar süprüntüsü ile kendimizi avuttuk.
    neyseki yanımıza deniz malzemelerini almıştık da, dönüşte konyaaltı plajında çimdik biraz.
  • dün yine belki bir-iki kar çiğnerim diye gidip hayal kırıklığına uğratan yer.
    aslında zirvede yani rasathane tepesinde kar var ancak tek başıma gittim ve kimsecikler de olmadığından o zigzaglı ve dik rampalı yolu çıkmaya götüm yemedi. bilenler için üst telesiyej bölgesine otağımı kurup biraz soluklandım; yedim-içtim. arka taraftaki korkuteli yaylalarını izledim durdum.
hesabın var mı? giriş yap