• yaşamım boyunca bu güzel kadının sesini dinleyebilirim. öyle hoş, tarifsiz bir sesi var.
  • yeni albümü bir harika olan kadife sesli sempatik insan.

    http://www.youtube.com/…dqoe2mwbs44&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=_gynosldu30

    edit: dilek perileri dileklerimi işleme almış olacak ki 9-10 nisan'da babylon'a geliyor. bu haber bir harika dostum.

    edit 2: biletimi de aldım o mis.
  • hindi zahra'nın beautiful tango'sundan bu kadının all i want'ına atladım, kafam şu an çok güzel.

    şöyle ki; http://www.youtube.com/watch?v=6wjjnn_vpnq (dinledikten hemen sağında yer alan sarah'ya tıklıyoruz ve eriyoruz)
  • 9-10 nisan 2013 tarihlerinde babylon'da sahne alacağı açıklanan kadife ses.

    https://twitter.com/…oday/status/302362457945546752
  • burada kendisiyle ilgili sadece 3 sayfa entry girildiği için pek bilinmediğini düşünmeme sebep olan bu yüzden de beni gizemli kapılar ardında kalmasıyla pek sevindiren şahane sesli şahane güzellikteki şarkıcı
  • sydney opera binasındaki enfes konserinin full hali yayınlanmış dünya üzerindeki sayılı seslerden. aşığım sana sarah. gel artık be nisan gel.

    http://www.youtube.com/watch?v=fpbnynfhqt8
  • bu seneki doğum günü hediyem olarak konserine gidip kendimden geçeceğim enfes ses. bendeki de ne şans. geçen sene doğum günüm için my brightest diamond konseri görmüştü bu gözler, en sevdiğim şarkı playlist'e benim için eklenmişti... şimdi de sarah blasko geliyor ve konsere gitmekten hiç hoşlanmayan ben yine bir istisna yaparak kendimi ödüllendiriyorum. dört şarkı istiyorum, umuyorum: true intentions, remorse, bird on a wire ve night &day
  • konserine az bir süre kalan melek. facebook'da bir sonraki durağını ilan etmiş bulunmakta. tabii ki istanbul babylon. bekliyoruz artık saracım.
  • ındie pop’un mucizevi sesi avusturalyalı sanatçı ve söz yazarı sarah blasko, son albümü ı awake turnesi kapsamında unutulmayacak iki güzel bahar akşamı için garanti caz yeşili konserleri kapsamında 9 ve 10 nisan’da babylon sahnesinde.

    ilham kaynağını küçük yaşta dinlediği prince, david bowie ve eurythmics’i babasının tanıştırdığı rachmaninov, schubert ve bach’la buluşturarak oluşturan, bu zenginliğin içinde folk ve indie pop’un zekice bir bileşimini sunan sarah blasko, büyüleyici sesini ilk olarak 2004 yılında yayınladığı altı şarkılık ep’si prelusive ile paylaşmıştı. 2007 yılında what the sea wants, the sea will have albümü ile arıa music ödülleri’nde en iyi pop albümü ödülünü kazanan sanatçı, ilerleyen yıllarda da en iyi albüm, en iyi kadın sanatçı ve en iyi çıkış yapan sanatçı dallarında aldığı ödül ve adaylıklarıyla yeteneğini tüm dünyaya kabul ettirdi.

    üç platinum ve bir altın albüme sahip blasko, james blunt, martha wainwright, tom macrae, ray lamontagne, the temper trap gibi önemli isimlerle turladı. q, mojo, uncut, vogue, grazia, the ındependent gibi otoritelerden övgüler alan ekim ayında yayınladığı dördüncü stüdyo albümü ı awake’in ardından kırılgan ve masalsı sesiyle şimdi de istanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

    kapı açılış: 20:30
    ön grup: james mckee
    sarah blasko: 21:30
    [http://ush.re/p6rr http://www.hurriyet.com.tr/…anat/haber/22943296.asp]
  • kendisini daha iyi tanımak isteyenler isteyenler için hazırlanmış bir playlist arayacak olursanız buraya bakın.
hesabın var mı? giriş yap