• efe aydal, cavs, erlik, jahrein, cemre demirel, burhimun gibi kanaat önderi olma yolunda ilerleyen isimlerle gerçekleşen durdurulamaz yükseliş. yurdumuzun adeta milli mücadele verdiği bu günlerde türk milletinin tek seçeneğinin siyasal islam veya kürtçülerin chpsi olmadığını anlatmaya devam etmeliler. şüphesiz ki türk milletinin kurtuluş reçetesi atatürkçü çizgide türk milliyetçiliğidir!

    edit: öff leş gibi koktu burası badem bıyıklılar ile hewaller doluşmuş.

    edit: bahadırhan dinçaslan, selçuk uygur, mahir şanlı gibi entelektüeller tabii ki akımın fikir babalarıdır fakat saydığım isimleri de küçümseyemezsiniz zira kitleleri peşinden sürükleyip onları etkilemeyi başarmak herkesin harcı değildir ve çok değerlidir.
  • bunlar kim amk
  • her ne kadar artık ideolojilerden nefret etsem de aslında olumlu bulduğum bir gelişmedir.

    milliyetçilik kavramının kaç bin yıllık türk tarihini son 100 seneden ibaret gören batı özentilerinin ya da hedef turan rehber kuran diye saçmalayan bir takım cahil beyinsizlerin ağzında sakız olması cidden son derece sağlıksız bir durumdu.
  • kutuplar zıttıyla vardır. ümmetçilik sekülerizmi getirdiği gibi farklı milletlerin ülkeyi istila etmesi de milliyetçiliği alevlendiriyor. dolayısıyla gençler bu iki kutbun kesiştiği yerde buluşuyor. fosillere sözüm yok. onların kafalarını henüz çözebilmiş değilim.
  • yükselsinde iktidara gelelim tam gaz devam oylar ümit özdağ'a.
  • seküler milliyetçilik denince akla gelmeyecek insanların "kanaat önderi" olarak öne sürüldüğü başlık. insan bahadırhan dinçaslan, selçuk uygur, mahir şanlı gibi milliyetçiliği entelektüel düzeyde ele alan isimleri görmeyi bekliyor.
  • onun adı ulusalcılıktır.
  • youtuber mı kanaat önderi? kardeşim haydi ümit özdağ, hocadır; katılmam ama saygı duyarım. ancak bunlar nedir? umarım yaşınız 30 üstü falan değildir, insan kendini bu kadar acınası duruma düşürmemeli.

    türkiye'nin normali zaten milliyetçiliğin yükselmesidir, çocuklar akp ile büyüyünce elbette farklı sanabiliyorlar ve farklı bir şey yaptıklarını düşünüyorlar, maalesef oldukça sıradansınız. sanki sosyalistlerin, sosyal demokratların iktidarı oldu da protesto ediyorlar. kim daha çok milliyetçi yarışı yapılsın istiyorlar. nefes alınabilir mi böyle bir ülkede? 2022 yılında, ideoloji sorgulaması yapacakken; ideolojinin dibine düşüyorlar. bunlar hep okumamaktan, twitch ve youtube izleyerek öğreniyorlar, ne olacaktı? buyurun uğraşın şimdi.
hesabın var mı? giriş yap