• korku imparatorluğunda son nokta..

    twitter
  • gence, helal olsundur.
  • “tek maaşla çalışıyorum, bir de oğlum çalışıyor.”

    bazı şeyler radyasyon gibidir. size bir şey olmaz(olmadığını düşünürsünüz) ama, zararı çocuğunuzdan, torunlarınızdan çıkar.
  • oğlunu kullanan vasat bir annedir. arap dini zihniyeti işte.
  • mesela bu dangalak kadının bilmediği şeyler var, 18 yaşındaki oğlunu bir yerde garson olarak çalıştırmak yerine acaba doğum gününde hangi arabayı alsam da üniversiteye öyle göndersem diye de düşünebilirdi ama düşünemiyor.

    öz oğlunu tehdit ediyor, kendini yaktın diyor, bunlara fakirlik falan müstehak ya, gerçekten umrumda değil, şu kadın daha da beter olsun diye oyumu akp'ye bile verebilirim yani.
  • zeki bir annedir.kıytırık radyo televizyon bölümü mezunu adam size mikrofon uzattığı için şov yapmak zorunda değilsiniz belki kadın da içten içe akp'nin verdiği zararın farkındadır ancak bunu elalemin uzattığı mikrofona ağlayarak dışavurmuyor çünkü bunun bir amacı yok,ergen de artistlik yapmak için atlayıp abi öldük bittik tribine giriyor haklı bile olsa saçma sapan bir şekilde kendisini fişleterek sadece kendisine zarar verdi hiçbir şeyi de değiştiremedi.

    kadın aklı başında birisi,buradaki avanaklar hayatın gerçeklerinden uzak bir şekilde romantik romantik entryler döşenmiş yine...o çocuğun yaptığı çıkışı emekli maaşıyla ev döndürmeye çalışan bir akrabanız yapsa,maaşı kesilir başına bir iş gelir diye korkup ne gerek var diye yerlere yatarsınız.konu başkasının hayatının kayma ihtimali olunca helal olsun koca yürrekli çocuk beee diye afaki üfürüyorsunuz.
  • lise ogrencisi oglu calismak zorunda ama hala ekonomi iyi diyor.

    gercekten ama gercekten bu anlasilir bir durum degil bu. insanligin 4 milyon yilda gecirdigi evrimin sonucu bu olmamaliydi.
  • bir kaç sene sonra o çocuk kendisinden tamamen kopunca, kim kendini yakmış o zaman analar bu kadın.
  • bu tipler (anne) ilçe teşkilatlarında çalışan ya da çalışanlarla ahbaplık kuran kişiler. tabi bu ne ülke ne de reis sevdası. sıkıştığında gidip işini halledecek. kocasına iş, oğluna, kızına okul transferi, karakolda, adliyede yardım, kendisine bilmem bişey. bu işler böyle.

    şimdi onun kafasında vardır oğluyla ilgili bişeyler. gidip ricacı olacak, oğluna saha açacak.

    tabi artık yalan oldu. ergen, gençlik tecrübesizliğiyle aklındakini söyleyiverdi.

    ülke mi? ne ülkesi? burası türkiye. burada siyasetçisi ayrı, bürokratı ayrı, halkı ayrı, önce kendini düşünür.
  • partizanlık uğruna kendi çocuğunu tehdit noktasına gelmiş anne. insan çocuğu için bile objektif davranamıyorsa toplum için zarardan başka bir şey olamaz.

    not: (bkz: #161910750) bazı arkadaşlar annenin bekçi, memur vs olamayacağından hareketle söylediklerinden dolayı anneyi kısmen haklı görüyor, bunun çocuğa bir tehdit olmadığını söylüyor, tehdit yazanların da konuyu anlamadıklarından bahsedilmiş. azıcık tahlil yapın arkadaşlar. siz çocuğa tek iş bulma yöntemin bu derseniz; nepotizm, torpil sistemini meşru gösterirseniz çocuk bunu tehditten başka bir şey olarak algılamaz. çocuğa istediğin gibi özgürce düşünemez, konuşamaz hatta giyinemezsin demektir bu. anne de bütün bu sistemin suçunu kendi üstüne aldığının farkında bile olamadan (sistemin savunucusu olarak) çocuğunu kendinden uzaklaştırmış bile. çocuk ilk fırsatta ülkeyi terk etmeyi kafasına koymuş, yazık ediyoruz kendimize.
hesabın var mı? giriş yap