• her an bir yerlerden elinde dondurmayla yalın çıkacakmış gibi duran reklam. akbank'ın yaşanan coşkuyla alakası nedir anlamadım.
  • bu reklam türkiye zeka özürlüler vakfı tarafından tasarlanmıştır.

    yani umarım.
  • bu reklam filmi için serenay sarıkaya’ya yedi milyon türk lirası ödenmiş.
    peki bu bankanın çalışma sistemi veya sunduğu avantajlarla ilgili herhangi bir şey öğrenebiliyor muyuz reklamdan? hayır.
    bize bankamızı akbank’la değiştirme isteği uyandıracak herhangi bir done elde edebiliyor muyuz? hayır.
    bence akbank, beyaz bir arka fona siyah büyük harflerle “akbank, bu reklamda ünlü bir yüze sadece kulağı irrite etmeyen güzellikte bir şarkı söyletip yedi milyon tl ödemek yerine; yangın afetzedesi okul çağındaki kızlarımıza yedi milyonluk destek bursu sağladı dese, en azından benim akbank’a sempati duymak için bir sebebim olurdu.
  • akıllara efsaneyi getirmiştir.

    (bkz: hayat sevince güzel dansı)
  • akbank'ın keriz olduğu reklam. 500.000tl verseler sanki serenay denen tip kabul etmeyecek miydi? kafasız olmak çok kötü. bankanın parası resmen hortumlanmış.
  • hakikaten banka değil de bir oyuncunun şarkı söyleyip anlamsız dans ettiği bir dakikalık zaman öldürücü reklam.

    ayrıca, başlığı açan suserin özel isme gelen yapım ekini kesme işareti ile ayırmamasını yani başlığı sarıkayalı şeklinde açmasını dilerdim. *belki de doğru yazım budur, aydınlatın lütfen dil bilimciler. * ekin yapım eki değil "bağlaç" olduğu, özel isme gelen çekim eklerinin kesme işareti ile ayrılmayacağı sebebiyle de bu gösterimin (sarıkaya'lı) yanlış olmadığı iddiası geldi.*
  • beğenmedim. dinamik bir hava vermek ve geçen ay yaşanan sistem kesintisini unutturmak istemişler belli ki. kurumsal iletişim direktörlerini de yolladılar. bende akbanka dair bir şey uyandırmadı. serenay yıkılıyor o ayrı.
  • bir tür ütopya anlatan reklam. içerisinde takside yolculuk yapan vatandaş bile var.
  • her şeyi geçtim o abartı danslardan, hareketlerden, zorlama ilkokul seviyesi müzik ve sözlerinden, mimiklerden utanan bir ben olamam herhalde değil mi? izlemek bir tür işkence. her reklamda bir kere daha efsaneleşen başlığı bakınız olarak vermeliyiz. bir şey değiştiremeyeceğiz ama en azından duruşumuz belli olsun.

    (bkz: şirketlerdeki yarak gibi olmuş diyen adam eksiği)
  • utandım.

    niye bu trendi yakalama zorlamaları? senin hedef kitlen oradaki kick sesinden etkilenecek kitle mi?

    “seviyorsan tak bir yüzük” gibi de bir şey diyor.
    istediğin kadar böyle b*ktan müziklerle zamanı yakalamaya çalış; o eril anadolu içinizden çıkmıyor, çıkamıyor.

    başarısız, zorlama banka reklamı.
hesabın var mı? giriş yap