• havalar ısınınca farkettiğim gerçek. mekanların bütün üstü açık olan bölgeleri sigara içenler tarafından işgal edilmiş durumda ve o kadar sigaraya sigara içmeyen birinin katlanabilmesi mümkün değil. hava güzel diye parka gidiyoruz, spor yapılan alanlarında bile sigara içiliyor. kafelerin girişi, avm'lerin balkonu ve çevresi, yürüyüş yolları bile hep duman altında. doğru düzgün hava alamaz olduk. küfür etmek istemiyorum ama kanser mi oluyorsunuz noluyorsanız azalıp bitin inşallah da düzgün nefes alalım artık sigara içen insanımsılar.
  • gerçekten acı bir durum. ne zaman dışarısı önerilse, sigara dumanı altında olduğu için oturamıyorum. keşke bu zararlı toplumda bu kadar yaygın olmasaydı ama fena kaptırdık halkın sağlığını rezil bir endüstriye. bu bağımlılıkla özgürlük arasındaki denge ve bağımlıların buna bakışı incitiyor.
  • bolca maruz kaldigim durum. hava guzel diye oturup acik havada bir sey icmek istiyorum. sigara icenler yuzunden dumana maruz kalmaktansa ic meoanda oturmayi tercih ediyoruz mecburen. sigara konusu ucu kacirilmis bir konu. etrafimda sigara icmeyen insan yok denecek kadar az kaldi.
  • sigara içmeyenlerin asla tatmin olmaması.
  • türkiyedeyken sıksık efes maçına giderim sinan erdemde her devre arasında millet sigara için kapı önlerine çıkar ama kapılar kapanmaz ikinci yarı başlar ortalık duman görüş mesafesi düşecek kadar hemde hadi bıraktım hava kirliliğini ortam kirliliğini ama sağlık konusunda pasif içicilikde çok kötü tabi ben güzel bir küfürü basıyorum bok için alüminyum o eksilerde dötünüze girsin
  • kışın da dışarda tiryakiler.
  • sigara içen bir insan olarak, kışın sigara içmeyenler sıcacık iç mekanlarda otururken, ben donarak dış mekanda oturuyorum. yazın da klimalı mis gibi serin ortamlarda sigara içmeyenler otururken, sıcaktan yapış yapış olarak dışarıda oturuyorum. ben bunları dert etmiyorum, siz de etmeyin yazın serin kışın sıcak ortamlarda oturan sigara içmeyenler
  • kendinize uygun, hiç sigara içilmeyen mekanlara gidin o zaman.
    bu sigara içmeyenlerin mağduriyetleri de siyasal islamcıların ve kırmanjların mağduriyetleriyle aynı.
    kafelerim, kahvehanelerin, içkili yerlerin üstü açık bölümlerinde sigara içilir ama siz hem buralara gidip hem de özgürlük adı altında şikayet ediyorsunuz.
    kendinize mekan yaratın.
    tanım: boş mağduriyet.
  • oturun kardeşim dışarıda. açık havada biraz duman gelsin; n'olacak?! amma ağladınız be. not: sigara içmiyorum. ayda yılda bir.
hesabın var mı? giriş yap