• sınıfın orta karar öğrencisi olmak gibi birşeydir. ne çalışkansınızdır ne de tembel. bu yüzden hiçkimse sizi siklemez. genelde orta sıralarda oturursunuz ve arkadaşlarınız da çok azdır. tenefüslerde yapayalnız dolaşırsınız, hiçbir maçta sizi oynatmazlar, hiçbir kız sizi kesmez. siz sivilceli yalnız ve ürkek bir çocuksunuzdur. bildiğiniz soruları cevaplamak isteseniz bile cevaplamaktan korkarsınız.

    silik sözlük yazarı da entry girmekten imtina eder. başlık açmak kabusudur. badi sayısı çok azdır. kendisi ne trolldür ne de celebrty bu yüzden tabiri caizse sevgilisi olamayan erkeğin sabah ereksiyonununu boşu boşuna yaşayan yarrağı gibi ortada kalmıştır. şahsen ben de kendimi silik bir yazar olarak hissediyorum. tamam yarrak gibi tabiri biraz ağır kaçtı ama bunu da sineye çekmek lazım. insanın kendine karşı objektif bir tarzda bakması herzaman iyidir. buradan sözlüğün acayip popüler yazarlarına da selamlarımı gönderiyorum. biz silik yazarlar olarak hepinize hayranız. o kadar hayranız ki taşaklarınızı yiyesimiz var.
  • yazdıklarına bağlı olmaktır.
    (bkz: entry silinince biz de silindik) *
  • genellikle okumayı tercih eden, arada sırada yazılanlara tepkisini göstermek amaçlı ufak bilgiler vererek itiraz eden, bazen zirveleri takip edip acaba uygun bişey var mı diye düşünen ve genelde bulamayan bir yazar olmakla birlikte son olarak da takma adının altında hiçbirşey yazmamasıdır.
  • karmaya sahip olamamaktir.
    hafta'nin dikkat cekenlerine girememektir
    en begenilen entrylerinin 10nun altinda kalmasidir
    zamaninin otesinde entrysiz entrysiz dolasmaktir.
    (bkz: bir sozluk yazarinin icine oturanlar)
  • gerçek -sahtesi de var, ne baktın birader ? olmasa da haftaya gelir.- hayatın amına koymuş ama sözlükte hak ettiği ilgi, sevgi ve saygıyı göremeyen bünyelerin problemidir. otobüs yanında, halk ekmek önünde, banka veznelerinde sıra beklemeyen bu özel insanlar, ekşi sözlükte maalesef silik kalmışlardır, her haftanın en'lerine girememekten muzdarip ve üzgündürler.
  • önkoşul 1:silik bir yazar olduğu tespitini yapan kişinin kendiyse,
    önkoşul 2:bir de performansına olan güvenini yitirip silik tabirine içerliyorsa
    aynı zamanda ezik bir sözlük yazarı olmaktır.
  • şıllık bir sözlük yazarı olmaktan daha kötü bir durum. şıllık bir sozluk yazarı gayet 'benim ulan burdayım işte şıllığım tekiyim' diye göğüsünü gere gere bağırabilirken, silik bir sozluk yazarı ehebdehebehe.
  • (bkz: yes no)
  • sözlükte selebiriti olmak için gayret göstermeyen insanların hiç umrunda olmayacak durumdur. aklıma esen birşey oluyorsa yazıyorum, içimi döküyorum. birkaç kişi okuyor, bunu biliyorum en azından. görüşlerim birilerinin hoşuna giderken, birileri de kızıyor küfrediyor. yayınlıyorsun kendini az buçuk. bununla eğlenip vakit geçirdiğin takdirde hiçbir anlamı yok. silik yazar olmak veya yazarın kralı olup sükse yapmak sadece bunun peşinde olanların kaygısıdır. zirveden zirveye koşup ortamın en aranılan adamı olmak ve sözlük camiasında anıldığınızda milletin esas duruşa geçmesini filan istiyorsanız cidden çok çalışıp bu siliklikten bir an önce kurtulmak lazım. ya da kendinize farklı hayat amaçları seçip, başka kulvarlarda yarışmaya başlamalısınız.

    ille de silik olmaktan ötürü depresyona girmek filan isteyenler için, sözlüğe küsmeyi, yazarlara tahrik unsuru yüksek mesajlar atmayı ve entry'lerinde selebiritilere kaydırmalarını salık veriyorum. * hayattan soğumak isteyenler varsa da, üyeliklerini sildirip geri çağrılma umuduyla yaşamalarını öneriyorum. bak bu çok güzel birşey, olmayacağını bildiğiniz şeyler için umut etmek acıların en güzelidir. çok pis hayata küstürür adamı, dadmin eder.
hesabın var mı? giriş yap