• sözlüğü senelerdir bilgi edinmek için okuyan bana göre rahatsız edici bir gelişmedir.
    sözlük sırf birbirine cevap vermek için başlık açan yazarlar, anancılık yapanlar ve eksi karma kasmak için çomarlık edenler ile dolmuş iyice.
    eskiden yazar alımlarının zor olmasından şikayet ederdim, çaylak onay listesi bitmek bilmiyor diye ağlardım ama şimdi bakıyorum da ne kadar iyiymiş o günler ya. denetim varmış en azından. trollük ile çomarlık arasındaki farkları ayırt edemeyen insanlar sıranın sonuna geri gönderiliyormuş ve tekrar on entry yazdırılıyormuş...
    (bkz: good old days)
  • sol frame'de sürekli cinsel içerikli başlıklar, sonu gelmeyen kadın-erkek çekişmeleri, yazarların acımasız @2 olma hevesleri, bilgiye değil laf sokmaya dayalı ve hala yanlış amaçla kullanılan favori sistemi gibi nedenlerle sözlük yeni yıla her sene olduğundan daha boktan girmiştir.
    bilemiyorum altan sonumuz nasıl olacak.
  • her başlığın altında aynı espriden en az 10 15 tane olması ve bilgi verme değil tartışmaya dayalı bir ortama dönmesini gözlemlediğim için katıldığım durum.
    sizin silivrinize de size de be yeter.
  • birilerinin zamanında ekşi'deki testesteron ve östrojen konusunda verdiği yanlış bilgilere ithafen gelip bel altı zihniyeti meşru kılan vahim durumdur.
hesabın var mı? giriş yap