• oğlunun adını "kemal" koymasıdır tabi...gerçi pr da olabilir.

    neticede kendisine karşı bir örgütlenme söz konusu; hiç bana "bozdu, aynı tipler, bel altı..." falan demeyin, yemezler.
  • gora gibi sanatsal açıdan rezil bir filmi çekmiş ve bu da yetmemiş bunun devamını çekip dalga geçer gibi adını arog koymuştur ama en kötü günlerimde bile izlediğim her gösterisi ya da filminde doya doya güldürmüştür. bu sikimdirik dünyada insanları güldürebilmek en kıymetli vasıftır benim nezlimde. allah kendini de gani gani güldürsün. burda öyle bir düşmanlık varsa da onların ruhlarına kahkaha uğramasın recep ivedikle öpüşmek nasip olsun!!!
  • kıskançlık?
  • düşmanlık demeyelim de biz ona...

    (yazar tam bu noktada, söz konusu kişiyi siyasi duruşu/beklentileriyle değerlendiren sözlük ergenlerinden tamamen ayrılmaktadır*)

    90'ların sonu, 2000'lerin başında türk mizahında devrim yaptı bu adam. bunu kimse yadsıyamaz.

    ama o günlerden bu günlere, üstüne hemen hiç bir şey koymadan bunun ekmeğini yiyor be kuru.
  • eğer siz "bu adam bize aldığı pahalı şeyleri gösteriyor sergiliyor" diyorsanız ve bu size görmemişlik gibi geliyorsa bu sadece kıskanç bir insan olduğunuzu gösterir. ben nasıl instagram'da yeni aldığım bir kitabı, bilgisayarı, müzik aletini paylaşabiliyorsam, cem yılmaz veya diğer ünlüler de öyle paylaşıyor. napsınlar yani, bilmem kaç milyon dolara aldığı tabloyu instagrama koymak varken pazardan 10 liraya aldığı tabloyu mu koysun?
    sen hangisini yaparsın? bu çekememezliktir sadece, kaynağı nefrettir.
  • bu adam bilimkurgu film çekiyor arkadaş. konusu fark etmez ve bunu bir türk yapıyor. türk sineması için. bu çok iyi bir şey. geri kalan hiçbir şeyi beni ilgilendirmez.
  • kendini içinde bulduğu türkiye, özal türkiye'siydi. çocuğunun adını kemal koymasının bir kıymeti harbiyesi yok. deniz gezmiş de koyabilir. ho chi minh de, patrice lumumba da. o dönemde bile burun kıvrılan kemal sunal; türkiye'nin ekonomi-politik döneminin bir yansımasıydı. belki cem yılmaz kadar zeki değildi ama cesurdu.

    maddi kazancı yüksek olan bu gibi insanlar, her zaman düzen yanlısı, stabil ve barışçıl olurlar. barış kelimesi kendileri için pasifist ve konformist bir anlamdan başka bi şey ifade etmez. marka 2017'de izledim kendisini, kendimizi sevelim, yaptığımız işi sevelim, insanları sevelim gibi cümleleri vardı. çok kaliteli ürünler yapabilirsiniz, gişe olarak, arkadaş ortamında paylaşılan espri dağarcığı olarak özne haline bürünebilirsiniz ama cesaretiniz yoksa hiçbir insan için idol olamaz ve iz bırakamazsınız.

    o yüzden kemal sunal bir mihenk taşıyken, kendisi bu korkaklıkla çok iyi işler yapsa da kalıcı izler bırakamayacaktır. işini düzgün yapmak, işini tam yapmak anlamına gelmez.

    takip edin, popüler kültür nasıl vahşi bir şekilde bir insanı en tepeye çıkarıp sonra yüzüne bile bakmıyorsa; seneler sonra kendisi için de aynı şey gerçekleşecek. belki hayalleri gerçekleşiyor olabilir ama idolleri kemal sunal ve sadri alışık gibi olamayacak ve hatırlanmayacak.

    zeki ama çok korkak birisi. belki evet cesur olmak zorunda da değil ama, korkak bir insansınız, kimse için hatırlanmaya değer değilsiniz.

    dünyadan milyarlarca insan geçti. zekilerden çok cesurlar hatırlandı ve hatırlanmaya devam edecek.
  • bir liberal olarak t r i g g e r e d olmamdan kaynaklı durum. eeeey cem yılmaz kötü karakter neden besim toker? hoşuma da gitmedi değil ama.* öptüm.
hesabın var mı? giriş yap